“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2024. április 14., vasárnap 14:54

 

A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat  állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat. Vezetőink munkánkról, küldetésünkről beszéltek és hívták közös feladatok elvégzésére, önkéntességre, támogatásra a gyülekezet tagjait. A Szeretetszolgálat Vasárnapján mások mellett velünk volt Dr. Szilágyi Béla, a segélyszervezet elnöke, Varga László Ottó, a Magyarországi Baptista Egyház főtitkára, Gál Dávid ügyvezető igazgató, Révész Szilvia hitéleti főigazgató, Ghyczy Gellért, a Baptista Integrációs Központ vezetője, Dr. Szabó Csaba oktatási főigazgató, Zeke István gazdasági főigazgató, Király Norbert logisztikai igazgató és Szilágyi Attila kommunikációs igazgató is. Az imádságos együttlét jó alkalom volt arra, hogy felhívjuk a figyelmet a Tábitha Gyermekhospice Ház érdekében folytatott gyűjtésünkre, valamint a „Lépj ki a csónakból!” című interjúkötetre, amely a Baptista Szeretetszolgálatról, de legfőképpen annak alapítójáról, Szenczy Sándorról szól. Ezen a vasárnapon Dr. Szilágyi Béla prédikált és köszöntötte Szenczy Katalint, aki  még több helyszínen vendégünk lesz.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére