“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2024. június 06., csütörtök 19:53

 

A Baptista Szeretetszolgálat szerdán Baricz Dezső vezetésével ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját, amelynek során limuzinok és luxusautók vonultak fel rendőri kísérettel a főváros legszebb részeit, fontosabb látványosságait érintve. Az elmúlt évekhez hasonlóan mintegy kétszáz hátrányos helyzetű gyermeknek tudtunk jótékonysági programunkkal örömet szerezni: öt limuzin és több mint félszáz luxusautó várta a gyerekeket a budapesti Hősök terén. Velünk voltak sztárvendégeink, Szabó Ádám és Szabó Jennifer énekesek és Kecskés Bence gyorsasági motorversenyző is. Köszönjük az Országos Rendőr-főkapitányság, a Pizza King Express és a Bubee Kft. támogatását, valamint önkénteseink segítségét!

Fotó: Pados István sipti photo

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Új gyermekhospice ház épül, az alapkövét helyeztük el

Törökbálint - A 28 éve alapított Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház 2011-ben Törökbálinton nyitotta meg kapuit, az intézmény azóta ingyen támogatja a kis betegeket és családtagjaikat. Ma egy új épület alapkövét helyeztük el, amely egyedülálló fejlesztés Magyarországon.

„Én vagyok az élet kenyere…”: konferencia az önkéntességről

Budapest - A Baptista Egyházi Szociális Módszertani Központ konferenciára várta vendégeit csütörtökön Budapesten, a Benczúr utcai Baptista Házba – a téma az önkéntesség volt.

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Lap tetejére