“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Anne Frank - Történelem a mának című vándorkiállítás nyílik a VIK Középiskolában

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2014. szeptember 04., csütörtök 22:19

A Vendéglátó, Idegenforgalmi és Kereskedelmi Baptista Középiskola és Szakiskolában 2014. szeptember 10-én nyílik az „Anne Frank - Történelem a mának” című vándorkiállítás a Holokauszt 70. évfordulója alkalmából.
 
A kiállítás anyagát az amszterdami Anne Frank Ház állította össze, amely Anne Frank és családja történetét mutatja be annak történelmi kontextusában.
 
A kiállítást Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat vezetője nyitja meg. Erre az alkalomra a VIK Középiskola meghívta a Baptista Szeretetszolgálat több tagját, valamint valamennyi baptista iskola vezetőjét. A kiállítás megtekintésére várjuk az iskolákat is előzetes bejelentkezés alapján.
 
Helyszín: VIK Középiskola, 1078 Budapest, Hernád utca 3., 410-es terem és könyvtár

A kiállítás 2014. szeptember 30-ig ingyenesen látogatható tanári kíséret mellett 14-20 éves diákok számára csoportosan. A baptista fenntartású iskolák számára naponta 9.00-15.00 óra között, előre egyeztetett időpontban. Az iskolánk diákjai vezetik körbe az érdeklődőket. Időpont egyeztetés, és információ: decsi.ibolya@vikiskola.hu e-mail címen.
 
A VIK Baptista Középiskola vezetősége és a szervezők

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére