“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Áldás és tapasztalat: reménységgel tekintenek a jövő elé a pécsi adománypontok vezetői

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. március 09., hétfő 14:56

A nyilvánvaló sikerek mellett a két területi koordinátor, Piszér István és Kámán Tamás folyamatosan a továbblépés lehetőségeit fontolgatja és segít:  minap például a kecskeméti baptista gyülekezettől jártak náluk hatan egy baráti beszélgetésre, tapasztalatcserére. A kecskemétiek egy garázsban dolgoznak, de azt már "kinőtték", ezért más, jobb megoldáshoz várják a pécsiek tanácsai mellett az Úr áldását és útmutatását. Piszér István elmondta, hogy váratlan németországi segítséget kaptak az elmúlt év végén. Egy ottani, Pécsre gyakran látogató magyar származású házaspár közvetítésével jutottak hozzá egy jó állapotú teherautóhoz, amit fél évig ingyen használhatnak öreg, sokat szerelt saját járművük helyett. Amikor elutaztak érte, adományokkal megrakodva jöttek haza: az Úr ilyen gazdagon megáldotta azt az utat, jegyezte meg István. A teherautó májusig van náluk, de abban reménykednek, hogy korábbi tapasztalataikhoz hasonlóan azután is megoldódnak majd szállítási gondjaik.  

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére