X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Ágyneműt vittek munkatársaink egy szabolcsi kistelepülés szegényeinek

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. április 02., csütörtök 14:23

 

Besenyőd – A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai meleg takarókkal, ágyneműkkel, paplannal segítették a besenyődi szükségben élő családokat, ezzel is otthonosabbá téve a koronavírus-járvány miatt kényszerűen otthon töltött napokat.

A Baktalórántházai Járáshoz tartozó Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei község is részt vesz a „Felzárkózó települések” elnevezésű hosszú távú kormányprogramban, amelyben a Baptista Szeretetszolgálat a többi nagyobb magyarországi segélyszervezettel közösen, összesen 300 nehéz helyzetű település felzárkózásához nyújt segítséget.    

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Negyedszázad szeretet: ünnepelt a Baptista Szeretetszolgálat

A Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat nagyszabású ünnepségen mondott köszönetet a huszonhat éve alapított segélyszervezetért, az idén elhunyt Szenczy Sándor alapító elnök életéért és áldásos tevékenységéért, valamint a Baptista500 év kezdetéért december 2-án, pénteken este a Budapest Arénában, amely két év kényszerű szünet után immár 11. alkalommal adott otthont a baptisták nagy központi rendezvényének.

Átadtuk a 2022-es esztendő díjait az arra legjobban érdemeseknek

A Baptista Szeretetszolgálat idei díjátadó ünnepségén vehették át elismeréseiket mindazok, akik az elmúlt időszakban kiemelkedő munkát végeztek a humanitárius és szociális munka, valamint az oktatás területén.

Szeretettel szolgálni: otthont avattunk Gyömörén

Új ingatlanba költözött Gyömörén a fogyatékos személyek nappali ellátását végző intézmény: az ünnepélyes avatás november 29-én, kedden délután történt meg.

Lap tetejére