“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Ágyakat ajánlottak fel az intézményeinkben élők számára

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2019. november 14., csütörtök 17:37

 

Sárvár - A Baptista Szeretetszolgálat adományozási igazgatósága minap a sárvári Ensana Thermal Hotel jótékony felajánlását vehette át a Vas megyei üdülővárosban.

Fejes Éva szállodai üzletvezető elmondta: számukra mindig is fontos volt, hogy segítsenek azokon, akik erre különösen rászorulnak, így arra gondoltak, hogy a bútorok cseréje alkalmával feleslegessé vált ágyakat a Baptista Szeretetszolgálatnak ajánlják fel. Ötvennégy darab, ugyan már nem új, ám igen jó állapotban lévő ágy és a hozzá tartozó matrac kerülhet így a segélyszervezet intézményeibe. A legöregebb ágy nyolc, de a többség csak négy-öt éves és a vendégek korábban mindig dicsérték őket. „Reméljük, hogy szerezhettünk egy kis örömet, s olyan helyre kerülnek, ahol még sokáig használhatják majd ezeket a bútorokat”, mondta Fejes Éva, aki hozzátette, olyan állapotú és minőségű adományt semmiképpen sem ajánlottak volna fel, amit nem lehet a rászorultak érdekében jól hasznosítani.

Az Ensana Thermal Sárvár gyógy- és wellnesshotel összesen 136 szobával várja vendégeit a belvárosban, az arborétum szívében. A szálloda, amely jövőre lesz 35 éves, saját termálvízzel rendelkezik.

Köszönjük a felajánlást!

 


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére