“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Adventi gyertyagyújtás a Vörösmarty téren

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2014. december 01., hétfő 13:52

Az adventi üzenetet követően a Magyar Vöröskereszt Canterino vegyes kórusát hallgatta a több száz jelenlévő. Végül a főváros hivatalos rendezvényén az óriás adventi koszorú első gyertyáját is meggyújtotta Steiner József lelkipásztor. 

Az első adventi hétvégén a Vörösmarty téri karácsonyi vásár egyik standján is vártuk a cipősdoboz ajándékokat. A közeli Deák téren december 1-19-ig 10-20 óráig várja az ajándékokat a Cipősdoboz Vár.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Új gyermekhospice ház épül, az alapkövét helyeztük el

Törökbálint - A 28 éve alapított Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház 2011-ben Törökbálinton nyitotta meg kapuit, az intézmény azóta ingyen támogatja a kis betegeket és családtagjaikat. Ma egy új épület alapkövét helyeztük el, amely egyedülálló fejlesztés Magyarországon.

„Én vagyok az élet kenyere…”: konferencia az önkéntességről

Budapest - A Baptista Egyházi Szociális Módszertani Központ konferenciára várta vendégeit csütörtökön Budapesten, a Benczúr utcai Baptista Házba – a téma az önkéntesség volt.

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Lap tetejére