“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A sztárok már dobozolnak

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2014. november 25., kedd 15:50


50 ezer cipősdoboz ajándékot tervez kiosztani karácsonykor a Baptista Szeretetszolgálat. A nemes cél megvalósítása érdekében idén számos előadóművész és médiaszemélyiség csatlakozik a Cipősdoboz Akcióhoz. 

 

Cserpes Laura, Mező Misi, Szekeres Adrien, Weisz Fanni, valamint a Madách Színház színésznői Gallusz Niki és Ladunek Judit ma délelőtt a Gozsdu Udvarban mutatták be és adták át cipősdoboz ajándékaikat Szenczy Sándornak, a Baptista Szeretetszolgálat elnökének. A Cipősdoboz Akció keretében a Szeretetszolgálat december 1. és december 19. között országszerte mintegy 200 gyűjtőponton várja a cipősdobozba csomagolt ajándékokat. A segélyszervezet a dobozokat partnerei segítségével még karácsony előtt eljuttatja a rászoruló gyerekekhez.

 

„Fantasztikus, hogy ilyen sok kiemelkedő előadóművész és médiaszemélyiség csatlakozott a Cipősdoboz Akcióhoz. Velük és a több tízezer adományozó segítségével elérhetjük, hogy ezen a karácsonyon már 50 ezer cipősdoboz ajándékot osszunk szét a rászoruló gyerekeknek.” – mondta Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke a sajtóeseményen.

 

A Cipősdoboz Akció az elmúlt évtizedben, a magyar adományozóknak köszönhetően, több mint negyedmillió cipősdoboz ajándékot gyűjtött és juttatott el  a nehézsorsú gyerekekhez. A tavalyi 40 ezer feletti ajándék dobozzal elérte azt a volument, amikor a kampány lebonyolításához már profi logisztikai cég bevonására van szükség. A Baptista Szeretetszolgálat éppen ezért értékeli nagyra a trans-o-flex logisztikai cég felajánlását, melynek köszönhetően a vállalat a Cipősdoboz Akció hivatalos partnereként segíti a kampány gördülékeny lebonyolítását.

 

A növekedés nagyban köszönhető a két éve először bevezetett online cipősdoboz vásárlásnak is, amit a Shopline tett lehetővé. Ezen a héten immáron harmadszor indul a Shopline oldalán az online Cipősdoboz Akció.

A gyűjtőpontokról és az akcióról bővebb információ a www.ciposdoboz.hu oldalon található.

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Új gyermekhospice ház épül, az alapkövét helyeztük el

Törökbálint - A 28 éve alapított Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház 2011-ben Törökbálinton nyitotta meg kapuit, az intézmény azóta ingyen támogatja a kis betegeket és családtagjaikat. Ma egy új épület alapkövét helyeztük el, amely egyedülálló fejlesztés Magyarországon.

„Én vagyok az élet kenyere…”: konferencia az önkéntességről

Budapest - A Baptista Egyházi Szociális Módszertani Központ konferenciára várta vendégeit csütörtökön Budapesten, a Benczúr utcai Baptista Házba – a téma az önkéntesség volt.

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Lap tetejére