“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A LeasePlan Hungária Zrt. és a Baptista Szeretetszolgálat együttműködése

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2023. március 14., kedd 09:38

 

Üzemanyagkártyával, autópálya matricával ellátott személy- és haszongépjárművekkel, valamint kisbuszokkal segítette a lízingeléssel és flottakezeléssel foglalkozó LeasePlan Hungária Zrt. a Baptista Szeretetszolgálat munkáját az elmúlt egy esztendőben. Amikor a cég vezetése értesült az ukrajnai háború kitöréséről, az annak nyomán kialakult humanitárius válságról, a LeasePlan-nél a gyors segítségnyújtás mellett döntöttek. Az általuk használatba átadott gépjárművekkel több tízezer kilométer megtétele során több mint száz tonna segélyszállítmány jutott el a rászorulókhoz határon innen és azon túl. A LeasePlan autói részt vettek abban a munkában is, amelynek során a menekülteket a határátlépést követően biztonságos szálláshelyre szállították a Baptista Szeretetszolgálat segélymunkásai és önkéntesei. A rendkívül értékes támogatást és segítséget a segélyszervezet azzal igyekezett jelképesen viszonozni, hogy a LeasPlan a Baptista Szeretetszolgálat arany fokozatú támogató lett. Minderről Győri Máté, a segélyszervezet fejlesztési igazgatója beszélt minap, amikor kifejezte köszönetét és Hollósi Gábor munkatársunk társaságában Budaőrsön átadta az autók kulcsait a LeasPlan-t képviselő Felhőfi-Kiss Fanni hr-koordinátornak (képünkön). 

Hálásan köszönjük a segítséget a rászorulók nevében is! 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Támogatott lakhatás pszichiátriai betegeknek Esztergomban

Esztergom - A Baptista Szeretetszolgálat intézményi családjához tartozó Regionális Szociális Intézményfenntartó Központ és a Tábita Alapszolgáltatási Központ csütörtökön délelőtt ünnepélyes külsőségek mellett zárta a „Támogatott lakhatás kialakítása és alapszolgáltatások fejlesztése Esztergomban” című projektet. Az esemény keretein belül adták át a Petőfi Sándor utcában lévő, pszichiátriai betegek számára újonnan kialakított támogatott lakhatás épületét is.

Lap tetejére