“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A LeasePlan Hungária Zrt. és a Baptista Szeretetszolgálat együttműködése

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2023. március 14., kedd 09:38

 

Üzemanyagkártyával, autópálya matricával ellátott személy- és haszongépjárművekkel, valamint kisbuszokkal segítette a lízingeléssel és flottakezeléssel foglalkozó LeasePlan Hungária Zrt. a Baptista Szeretetszolgálat munkáját az elmúlt egy esztendőben. Amikor a cég vezetése értesült az ukrajnai háború kitöréséről, az annak nyomán kialakult humanitárius válságról, a LeasePlan-nél a gyors segítségnyújtás mellett döntöttek. Az általuk használatba átadott gépjárművekkel több tízezer kilométer megtétele során több mint száz tonna segélyszállítmány jutott el a rászorulókhoz határon innen és azon túl. A LeasePlan autói részt vettek abban a munkában is, amelynek során a menekülteket a határátlépést követően biztonságos szálláshelyre szállították a Baptista Szeretetszolgálat segélymunkásai és önkéntesei. A rendkívül értékes támogatást és segítséget a segélyszervezet azzal igyekezett jelképesen viszonozni, hogy a LeasPlan a Baptista Szeretetszolgálat arany fokozatú támogató lett. Minderről Győri Máté, a segélyszervezet fejlesztési igazgatója beszélt minap, amikor kifejezte köszönetét és Hollósi Gábor munkatársunk társaságában Budaőrsön átadta az autók kulcsait a LeasPlan-t képviselő Felhőfi-Kiss Fanni hr-koordinátornak (képünkön). 

Hálásan köszönjük a segítséget a rászorulók nevében is! 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Szociális munkatársat keres a Baptista Integrációs Központ!

Budapest - A Baptista Integrációs Központ budapesti telephelyeire, teljes munkaidőre munkatársat keres.

A köztársasági elnök megköszönte a Baptista Szeretetszolgálat munkáját is

Budapest - A magyar ember segít, ha baj van, s most egyszerre kell támogatnunk az orosz-ukrán háború elől menekülőket és az ott maradtakat - mondta Novák Katalin köztársasági elnök, aki a Karitatív Tanács szervezeteinek vezetőit, ukrajnai menekülteket, köztük gyermekeket fogadott szerdán a Sándor-palotában.

Ukrajnából érkezett gyerekek kirándulása, nagyszerű programja a fővárosban

Budapest- A Kulturális kirándulás a fővárosban című programsorozatunk március harmadik hétvégéjén újabb állomásához érkezett.

Lap tetejére