“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A Dunapack Kft. az adományozás logisztikai feladatait segítette

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. május 08., péntek 15:48

 

Budapest, Pákozd – Hat raklapnyi, összesen 1300 darab, különböző méretű erős papírdobozt kapott a Baptista Szeretetszolgálat a Segítünk Egymásnak akciócsoport  közreműködésével a fővárosi székhelyű Dunapack Kft.-től. Az adomány jelentős segítség az adományozási feladatok végrehajtásához. 

Ebben az időszakban, a szükséghelyzet meghirdetése óta még a korábbinál is nagyon teher hárul a segélyszervezetek dolgozóira, hiszen nem csak a szociális és az oktatási intézményekben kell helytállni, sokan elveszítették munkájukat és növekedett azok száma, akik rászorulnak a segítségre. A Baptista Szeretetszolgálat programok sorát hajtja végre például a kelet-magyarországi térségben, amelynek során nem csak az adományok célba juttatása, de azt megelőzően a csomagolása jelent szinte állandó logisztikai feladatot. Ebben számít jelentős segítségnek a Dunapack Kft. nagylelkű adománya: a papírdobozokba elsősorban tartós élelmiszert, ruhaneműt, fertőtlenítő szereket tartalmazó adományokat lehet összeállítani. A csomagolóanyagot a segélyszervezet új pákozdi logisztikai központjában hasznosítják majd.

 



KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére