“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A Dunapack Kft. az adományozás logisztikai feladatait segítette

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. május 08., péntek 15:48

 

Budapest, Pákozd – Hat raklapnyi, összesen 1300 darab, különböző méretű erős papírdobozt kapott a Baptista Szeretetszolgálat a Segítünk Egymásnak akciócsoport  közreműködésével a fővárosi székhelyű Dunapack Kft.-től. Az adomány jelentős segítség az adományozási feladatok végrehajtásához. 

Ebben az időszakban, a szükséghelyzet meghirdetése óta még a korábbinál is nagyon teher hárul a segélyszervezetek dolgozóira, hiszen nem csak a szociális és az oktatási intézményekben kell helytállni, sokan elveszítették munkájukat és növekedett azok száma, akik rászorulnak a segítségre. A Baptista Szeretetszolgálat programok sorát hajtja végre például a kelet-magyarországi térségben, amelynek során nem csak az adományok célba juttatása, de azt megelőzően a csomagolása jelent szinte állandó logisztikai feladatot. Ebben számít jelentős segítségnek a Dunapack Kft. nagylelkű adománya: a papírdobozokba elsősorban tartós élelmiszert, ruhaneműt, fertőtlenítő szereket tartalmazó adományokat lehet összeállítani. A csomagolóanyagot a segélyszervezet új pákozdi logisztikai központjában hasznosítják majd.

 KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére