“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A DHL is segítette Sulipakk akciónkat!

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2023. szeptember 20., szerda 11:19

 

A DHL logisztikai óriáscég több mint 600 ezer szakemberrel a világ 220 országában évente mintegy 1 milliárd 668 millió csomagot juttat el rendeltetési helyére. A vállalat menedzserei az elmúlt napokban Budapesten találkoztak, a magyar fővárosban egyebek mellett diplomaosztó ünnepséget is rendeztek. A vállalatnál úgy gondolták, hogy ebben az évben is csatlakoznak a Baptista Szeretetszolgálat Sulipakk akciójához. Előbb szeptember 14-én, majd 19-én fogtak össze azért, hogy a nélkülöző magyar kisgyerekek értékes tanszerhez juthassanak. Kedden Szabó Márk programvezető mutatta be a résztvevőknek a segélyszervezet munkáját, majd a Pannonhalmi Béla Baptista Általános Iskola és Gimnázium, valamint a Kartali Könyves Kálmán Általános Iskola diákjaiból álló énekegyüttes szórakoztatta a csomagolásra készülődőket. Aznap közel négyszáz sulipakkot sikerült összeállítani, amit a Baptista Szeretetszolgálat csapata rövidesen eljuttat azokhoz, akiknek arra a legnagyobb szükségük van. Köszönjük, DHL!  Nagyszerű érzés volt látni az összefogást, hálásak vagyunk azért, hogy évről évre mellettünk vagytok a kicsik megsegítésének küldetésében!

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

November 24-én, pénteken elindult az idei, sorban a 20. Cipősdoboz Akció

Idén 20. alkalommal szervezi meg a Baptista Szeretetszolgálat a Cipősdoboz Akciót, mely mára Magyarország legnagyobb karácsonyi segélyakciójává vált. Az ajándékokat rászoruló gyermekeknek juttatjuk el, olyanoknak, akiknél talán más nem is kerül a fa alá.

Fejlesztés Seregélyesen: épületszárnnyal bővült a Hétszínvirág baptista óvoda

Seregélyes - Új bölcsődei szárnnyal bővült a seregélyesi Hétszínvirág Baptista Óvoda épülete, melyben november elején kezdődhetett az oktató-nevelő munka.

A baptista gimnázium viszonyítási pont a tehetséggondozás területén

Budapest - A Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára mondott köszöntőt az Addetur Baptista Gimnázium, Technikum és Szakiskola fennállásának 30. évfordulója alkalmából tartott ünnepségen.

Lap tetejére