“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A DHL is segítette Sulipakk akciónkat!

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2023. szeptember 20., szerda 11:19

 

A DHL logisztikai óriáscég több mint 600 ezer szakemberrel a világ 220 országában évente mintegy 1 milliárd 668 millió csomagot juttat el rendeltetési helyére. A vállalat menedzserei az elmúlt napokban Budapesten találkoztak, a magyar fővárosban egyebek mellett diplomaosztó ünnepséget is rendeztek. A vállalatnál úgy gondolták, hogy ebben az évben is csatlakoznak a Baptista Szeretetszolgálat Sulipakk akciójához. Előbb szeptember 14-én, majd 19-én fogtak össze azért, hogy a nélkülöző magyar kisgyerekek értékes tanszerhez juthassanak. Kedden Szabó Márk programvezető mutatta be a résztvevőknek a segélyszervezet munkáját, majd a Pannonhalmi Béla Baptista Általános Iskola és Gimnázium, valamint a Kartali Könyves Kálmán Általános Iskola diákjaiból álló énekegyüttes szórakoztatta a csomagolásra készülődőket. Aznap közel négyszáz sulipakkot sikerült összeállítani, amit a Baptista Szeretetszolgálat csapata rövidesen eljuttat azokhoz, akiknek arra a legnagyobb szükségük van. Köszönjük, DHL!  Nagyszerű érzés volt látni az összefogást, hálásak vagyunk azért, hogy évről évre mellettünk vagytok a kicsik megsegítésének küldetésében!

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Új gyermekhospice ház épül, az alapkövét helyeztük el

Törökbálint - A 28 éve alapított Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház 2011-ben Törökbálinton nyitotta meg kapuit, az intézmény azóta ingyen támogatja a kis betegeket és családtagjaikat. Ma egy új épület alapkövét helyeztük el, amely egyedülálló fejlesztés Magyarországon.

„Én vagyok az élet kenyere…”: konferencia az önkéntességről

Budapest - A Baptista Egyházi Szociális Módszertani Központ konferenciára várta vendégeit csütörtökön Budapesten, a Benczúr utcai Baptista Házba – a téma az önkéntesség volt.

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Lap tetejére