X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A Béres Gyógyszergyár Zrt. adományai megérkeztek Pécsre és Kiskőrösre

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. április 01., szerda 15:01

 

Pécs, Kiskőrös, Mezőszilas, Segesd – A Béres Cseppek azokhoz jutnak el, akiknek arra a legnagyobb szükségük van! Folyamatosan szállítjuk az adományt az idősotthonokba.

 

A Béres Gyógyszergyár Zrt. 16 millió forint értékben tízezer üveg Béres Cseppet adományozott minap a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanácsnak, amely a nagyobb karitatív szervezetek segítségével juttatja el azokat az egészségügyi dolgozóknak és az idősotthonok lakóinak. A szállítmányt Pákozdon, a Baptista Szeretetszolgálat nemrégiben átadott új logisztikai központjában fogadták március 27-én, majd onnan szállították, illetve szállítják tovább a segélyszervezetek képviselői. A Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető főigazgatója, Hári Tibor a jótékony célú felajánlásként érkezett Béres Cseppekből adott át Pécsett a Baptista Szeretetszolgálat Életminőség-fejlesztő Szolgáltatások Intézményének, az Országos Szociális Segítő Központ Pécsi Gondozási Központjának, a Malomvölgyi úti baptista szeretetotthonnak, a Filadelfia Otthon elnevezésű kiskőrösi baptista szeretetháznak, a Fejér Megyei Integrált Szociális Intézmény mezőszilasi telephelyvezetőjének, valamint  a Somogy Megyei Gondviselés Szociális Otthon segesdi intézményvezetőjének.  

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Negyedszázad szeretet: ünnepelt a Baptista Szeretetszolgálat

A Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat nagyszabású ünnepségen mondott köszönetet a huszonhat éve alapított segélyszervezetért, az idén elhunyt Szenczy Sándor alapító elnök életéért és áldásos tevékenységéért, valamint a Baptista500 év kezdetéért december 2-án, pénteken este a Budapest Arénában, amely két év kényszerű szünet után immár 11. alkalommal adott otthont a baptisták nagy központi rendezvényének.

Átadtuk a 2022-es esztendő díjait az arra legjobban érdemeseknek

A Baptista Szeretetszolgálat idei díjátadó ünnepségén vehették át elismeréseiket mindazok, akik az elmúlt időszakban kiemelkedő munkát végeztek a humanitárius és szociális munka, valamint az oktatás területén.

Szeretettel szolgálni: otthont avattunk Gyömörén

Új ingatlanba költözött Gyömörén a fogyatékos személyek nappali ellátását végző intézmény: az ünnepélyes avatás november 29-én, kedden délután történt meg.

Lap tetejére