“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A Béres Gyógyszergyár Zrt. adományai megérkeztek Pécsre és Kiskőrösre

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. április 01., szerda 15:01

 

Pécs, Kiskőrös, Mezőszilas, Segesd – A Béres Cseppek azokhoz jutnak el, akiknek arra a legnagyobb szükségük van! Folyamatosan szállítjuk az adományt az idősotthonokba.

 

A Béres Gyógyszergyár Zrt. 16 millió forint értékben tízezer üveg Béres Cseppet adományozott minap a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanácsnak, amely a nagyobb karitatív szervezetek segítségével juttatja el azokat az egészségügyi dolgozóknak és az idősotthonok lakóinak. A szállítmányt Pákozdon, a Baptista Szeretetszolgálat nemrégiben átadott új logisztikai központjában fogadták március 27-én, majd onnan szállították, illetve szállítják tovább a segélyszervezetek képviselői. A Baptista Szeretetszolgálat ügyvezető főigazgatója, Hári Tibor a jótékony célú felajánlásként érkezett Béres Cseppekből adott át Pécsett a Baptista Szeretetszolgálat Életminőség-fejlesztő Szolgáltatások Intézményének, az Országos Szociális Segítő Központ Pécsi Gondozási Központjának, a Malomvölgyi úti baptista szeretetotthonnak, a Filadelfia Otthon elnevezésű kiskőrösi baptista szeretetháznak, a Fejér Megyei Integrált Szociális Intézmény mezőszilasi telephelyvezetőjének, valamint  a Somogy Megyei Gondviselés Szociális Otthon segesdi intézményvezetőjének.  

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Szociális munkatársat keres a Baptista Integrációs Központ!

Budapest - A Baptista Integrációs Központ budapesti telephelyeire, teljes munkaidőre munkatársat keres.

A köztársasági elnök megköszönte a Baptista Szeretetszolgálat munkáját is

Budapest - A magyar ember segít, ha baj van, s most egyszerre kell támogatnunk az orosz-ukrán háború elől menekülőket és az ott maradtakat - mondta Novák Katalin köztársasági elnök, aki a Karitatív Tanács szervezeteinek vezetőit, ukrajnai menekülteket, köztük gyermekeket fogadott szerdán a Sándor-palotában.

Ukrajnából érkezett gyerekek kirándulása, nagyszerű programja a fővárosban

Budapest- A Kulturális kirándulás a fővárosban című programsorozatunk március harmadik hétvégéjén újabb állomásához érkezett.

Lap tetejére