X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A békéért imádkoznak majd a résztvevők, csatlakozz hozzánk Te is!

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2022. október 05., szerda 13:57

 

Nemzetközi istentisztelet lesz Ukrajnáért a Nap Utcai Baptista Gyülekezetben (1082. Budapest VIII. ker., Nap u. 40.) október 11-én, 19 órakor. Igét hirdet Dr. Jerry Haag, a One More Child elnöke (Florida, USA) és Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke. Dicsőítés: Szabó Balázs. Házigazda: Balla Péter.

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Negyedszázad szeretet: ünnepelt a Baptista Szeretetszolgálat

A Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat nagyszabású ünnepségen mondott köszönetet a huszonhat éve alapított segélyszervezetért, az idén elhunyt Szenczy Sándor alapító elnök életéért és áldásos tevékenységéért, valamint a Baptista500 év kezdetéért december 2-án, pénteken este a Budapest Arénában, amely két év kényszerű szünet után immár 11. alkalommal adott otthont a baptisták nagy központi rendezvényének.

Átadtuk a 2022-es esztendő díjait az arra legjobban érdemeseknek

A Baptista Szeretetszolgálat idei díjátadó ünnepségén vehették át elismeréseiket mindazok, akik az elmúlt időszakban kiemelkedő munkát végeztek a humanitárius és szociális munka, valamint az oktatás területén.

Szeretettel szolgálni: otthont avattunk Gyömörén

Új ingatlanba költözött Gyömörén a fogyatékos személyek nappali ellátását végző intézmény: az ünnepélyes avatás november 29-én, kedden délután történt meg.

Lap tetejére