“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A Baptista Szeretetszolgálatnak gyűjtenek ruhákat a Corvinus hallgatói

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2019. március 07., csütörtök 16:39

 

Budapest – Márciusban a Négyszoba Galéria ad helyet a Corvinus Művészeti Akadémia által szervezett programsorozatnak, amely alatt a rászorulókról sem feledkeznek meg a szervezők.

 

A CMA egy diákkör, amelynek tagjai nyitottak és elkötelezettek minden művészeti tevékenység iránt, így kerülhet sor a hasonló értékeket képviselő Négyszoba Galériával való együttműködésre (Wesselényi utca 17-es szám). A program része a teljes márciuson átívelő képzőművészeti kiállítás, ám ezen túl minden csütörtökön délutántól a helyszínre várják az érdeklődőket. Ezt a rendezvénysorozatot kapcsolták össze a szervezők egy gyűjtéssel a Baptista Szeretetszolgálat részére. A helyszínen egész márciusban várják a megunt, kinőtt, használaton kívüli ruhákat, melyeket a hónap végén a Baptista Szeretetszolgálatnak adnak át, majd eljutnak azokhoz, akiknek ez az adomány rengeteget számít.

A programok:

A március hetedikei első csütörtökön Slam Poetry klubbá változik a galéria, amikor is a már ismertebb neveken túl a lelkes érdeklődők Open Mic keretében mutathatják meg tudásukat.

Nemzeti ünnepünk előtt egy nappal a délutáni zenés vetélkedőn túl egy családias szobakoncertre várják a látogatókat a szervezők, ahol a tábortűz hangulatát a szobák komfortjában élvezhetik a helyszínre érkezők.

Március 21. a színház iránt rajongók napja, ugyanis a CMA egy saját darab bemutatásával bizonyítja, hogy valóban az egész világ színház és ez alól a galéria sem lehet kivétel.

Március 28. az esemény zárónapján a film rajongóié a terep. Rövidfilmvetítésekkel és utána neves vendégekkel folytatott beszélgetésre várnak mindenkit.

A fő programok mellett több kiegészítő program, játékok, borkóstolás is várja az érdeklődőket az események alatt, melyekre a belépés díjtalan.

Mindez egy ingyenes művészeti esemény, amely éppen a nagy tavaszi takarítások ideje alatt kerül megrendezésre. Aki a selejtezések alatt talál használható, de számára nem értékes darabokat, az kapja fel azokat, és induljon el a Négyszoba Galéria irányába, és nem csak kikapcsolódhat, de jobbá teheti valaki életét is!

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére