“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A baptista közfoglalkoztatás nemzetközi bemutatkozása

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2017. szeptember 22., péntek 12:44

 

Budapest – Országos közfoglalkoztatási kiállítást és munkaerő-piaci nemzetközi konferenciát rendeztek a fővárosban, a részvételre felkérték a Baptista Szeretetszolgálat szakembereit is. 

A Belügyminisztérium szeptember 22-én, pénteken és 23-án, szombaton harmadik alkalommal várja látogatóit a közfoglalkoztatást bemutató rendezvényére, az Országos Közfoglalkoztatási Kiállításra Budapesten, a Vajdahunyad várában. Az eseményt szeptember 21-én egy nemzetközi közfoglalkoztatási konferencia vezette be a minisztérium épületének márványaulájában: ezen a közfoglalkoztatás rendszeréről, jó gyakorlatairól, a szociális szövetkezetek működésének magyar és külföldi tapasztalatairól tájékoztatták a vendégeket. A tanácskozáson a hajléktalanok közfoglalkoztatásáról magyar részről Szanyi Gergely, a Baptista Szeretetszolgálat programkoordinátora tartott előadást.

A Baptista Szeretetszolgálat országos közfoglalkoztatási projektjében 328 a létszám, 117-en a partner kiskőrösi mintaprogramjában vesznek részt, ahol túlnyomó részt mezőgazdasági tevékenység folyik, de van savanyító üzem és száraztészta-gyártás is. A kiskőrösi baptista közfoglalkoztatás termékeivel elsősorban a segélyszervezet szociális intézményeit látják el.      

   

 


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére