X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Projekt asszisztenst keres a Baptista Szeretetszolgálat!

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2022. február 08., kedd 11:22

 

Budapesti irodánkba keressük projekt asszisztens munkatársunkat

 

Feladatok:

Európai Uniós és állami támogatási forrásokkal megvalósításra kerülő projektekhez kapcsolódó projekt asszisztensi feladatok ellátása. A Projektekhez kapcsolódó dokumentumok kezelése, rendszerezése, adatok rögzítése. A beszerzéseket, elszámolásokat, és kötelezettségvállalásokat alátámasztó dokumentáció összeállítása, rendszerezése (adatrögzítés, szkennelés, papír alapú dokumentáció lefűzése) a projekt vezető iránymutatása szerint.

Kapcsolattartás a Projektekbe bevont szervezeti egységekkel, illetve munkatársakkal a pénzügyeket érintő folyamatok során.

Pályázati feltételek:

  • Megbízható Excel és Word felhasználói ismeretek
  • Pontosság, megbízhatóság, önálló munkavégzés

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

  • Európai Uniós támogatások felhasználásával megvalósított projektek dokumentálásában szerzett tapasztalat
  • Állami támogatások felhasználásával megvalósított projektek dokumentálásában szerzett tapasztalat
  • Beszerzési és adminisztrációs területen szerzett tapasztalat
  • Azonnali munkakezdési hajlandóság

JELENTKEZÉS MÓDJA:

  • Fényképes magyar nyelvű szakmai önéletrajz, fizetési igény megjelölésével az allasejsz@baptistasegely.hu e-mail címre küldve

 

SZÜKSÉGES NYELVTUDÁS:

  • Nem igényel nyelvtudást

 

MUNKAVÉGZÉS HELYE:

  • Budapest
  • Adatkezelő: Baptista Szeretetszolgálat Egyházi Jogi Személy

A pályázó a pályázati anyag benyújtásával automatikusan megismeri és elfogadja a https://www.baptistasegely.hu/adatvedelem-baptista-szeretetszolgalat-egyhazi-jogi-szemely oldalon az adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Jubileumi ünnep a 25 éves Baptista Szeretetszolgálattal

Budapest Aréna, 2022. december 2. A Baptista Szeretetszolgálat két év kihagyás után újra szeretettel vár a BudapestArénába, hogy egy közös ünnepen tekinthessünk vissza a szervezet 25 évére! Ebben segíteni fog Mező Misi és a Magna Cum Laude, Pintér Béla és zenekara, Szabó Balázs, Papp János a Magyarországi Baptista Egyház elnöke, Szilágyi Béla a Szeretetszolgálat elnöke de velünk lesz a Baptista Sulik 400 fős kórusa és több meglepetésvendég is!

Ajánlatkérési felhívás

A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány Ajánlatkérési felhívása „Átmeneti menekültszálló felújítása 1239 Budapest, Grassalkovich út 294. címen”.

Gyökerekkel és szárnyakkal

Révész Szilvia, a Baptista Szeretetszolgálat szóvivője, segélyezési programigazgatója, a Baptista Női Misszió vezetője a segélyszervezet tevékenységének koordinálása során végzett kiemelkedő tevékenysége, különösen az ukrajnai menekültek megsegítését szolgáló munkája elismeréseként a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést vehette át az állami ünnepen.

Lap tetejére