“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Projekt asszisztenst keres a Baptista Szeretetszolgálat!

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2022. február 08., kedd 11:22

 

Budapesti irodánkba keressük projekt asszisztens munkatársunkat

 

Feladatok:

Európai Uniós és állami támogatási forrásokkal megvalósításra kerülő projektekhez kapcsolódó projekt asszisztensi feladatok ellátása. A Projektekhez kapcsolódó dokumentumok kezelése, rendszerezése, adatok rögzítése. A beszerzéseket, elszámolásokat, és kötelezettségvállalásokat alátámasztó dokumentáció összeállítása, rendszerezése (adatrögzítés, szkennelés, papír alapú dokumentáció lefűzése) a projekt vezető iránymutatása szerint.

Kapcsolattartás a Projektekbe bevont szervezeti egységekkel, illetve munkatársakkal a pénzügyeket érintő folyamatok során.

Pályázati feltételek:

  • Megbízható Excel és Word felhasználói ismeretek
  • Pontosság, megbízhatóság, önálló munkavégzés

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

  • Európai Uniós támogatások felhasználásával megvalósított projektek dokumentálásában szerzett tapasztalat
  • Állami támogatások felhasználásával megvalósított projektek dokumentálásában szerzett tapasztalat
  • Beszerzési és adminisztrációs területen szerzett tapasztalat
  • Azonnali munkakezdési hajlandóság

JELENTKEZÉS MÓDJA:

  • Fényképes magyar nyelvű szakmai önéletrajz, fizetési igény megjelölésével az allasejsz@baptistasegely.hu e-mail címre küldve

 

SZÜKSÉGES NYELVTUDÁS:

  • Nem igényel nyelvtudást

 

MUNKAVÉGZÉS HELYE:

  • Budapest
  • Adatkezelő: Baptista Szeretetszolgálat Egyházi Jogi Személy

A pályázó a pályázati anyag benyújtásával automatikusan megismeri és elfogadja a https://www.baptistasegely.hu/adatvedelem-baptista-szeretetszolgalat-egyhazi-jogi-szemely oldalon az adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Egyetemi kutatótermet neveztek el Szenczy Sándorról, alapítónkról

Budapest – Szenczy Sándorról, a Baptista Szeretetszolgálat két esztendeje elhunyt alapítójáról 2024. április 26-án kutatótermet neveztek el a fővárosban, az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karon. Az egyetemen – az egész országban egyedülálló módon – Szenczy Sándor kezdeményezésére kezdődött meg a humanitárius szakemberek oktatása, aki Rajnai Zoltán dékánnal közösen hozta létre a Humanitárius Műveletek Menedzser képzést.

Pavelcze László, mentőcsapatunk parancsnoka az Év embere lett Fejérben

Pákozd - Pavelcze László, a Baptista Szeretetszolgálat veszélyhelyzet-kezelési igazgatója, a HUBA Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi Csoport parancsnoka lett az Év embere 2023-ban Fejér vármegyében - ez derült ki a vármegye hírportáljának szavazásából.

2000-nél több családnak segít karácsonykor a Lidl

Budapest – A Lidl Magyarország szívügyének tekinti a társadalmi felelősségvállalást, melynek jegyében hosszú évek óta szervez adománygyűjtő programot a szeretet ünnepe alkalmával is. A vállalat az idei rendhagyó kezdeményezésének köszönhetően összesen közel 20 millió forint értékben adott át élelmiszereket a Baptista Szeretetszolgálatnak.

Lap tetejére