“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Pavelcze László, mentőcsapatunk parancsnoka az Év embere lett Fejérben

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2024. február 15., csütörtök 11:39

 

Pavelcze László, a Baptista Szeretetszolgálat veszélyhelyzet-kezelési igazgatója, a HUBA Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi csoport parancsnoka lett az Év embere 2023-ban Fejér vármegyében - ez derült ki a vármegye hírportáljának szavazásából. Az eredményt ma reggel hozták nyilvánosságra. Klupács Péter, a csapat mentője ugyancsak a jelöltek között volt. Gratulálunk az újabb rangos elismeréshez, amely talán legjobban tükrözi a hétköznapi emberek szeretetét!

(A Fejér Megyei Hírlap ebből az alkalomból a törökországi földrengés évfordulója alkalmából cikket jelentetett meg nyomtatott kiadásában, az írás ITT olvasható!) 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

2000-nél több családnak segít karácsonykor a Lidl

Budapest – A Lidl Magyarország szívügyének tekinti a társadalmi felelősségvállalást, melynek jegyében hosszú évek óta szervez adománygyűjtő programot a szeretet ünnepe alkalmával is. A vállalat az idei rendhagyó kezdeményezésének köszönhetően összesen közel 20 millió forint értékben adott át élelmiszereket a Baptista Szeretetszolgálatnak.

Elismerések, díjak a 2023-as év legjobb szeretetszolgálatosainak

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje munkájukat. A 2023. év elismeréseit december 15-én a Benczúr utcai Baptista Házban vehették át munkatársaink, önkénteseink.

A mentőcsapatot 3 millió forinttal támogatta Székesfehérvár önkormányzata

Székesfehérvár - Rendkívüli helyzetekben rendkívüli döntésekre és segítségre van szükség. Ennek jegyében Székesfehérvár önkormányzata 3 millió forintot ajánlott fel a törökországi földrengés áldozatainak mentésében résztvevő Rescue24 speciális mentőcsapat részére – még a természeti katasztrófát követő napokban.

Lap tetejére