“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Közlemény

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. július 02., csütörtök 11:43

 

Tisztelt Adományozók!

 

Ezúton értesítjük mindazokat, akik Balla Gergő gyógykezelése céljából a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány számlájára pénzadományt utaltak, hogy sajnálatos módon a teljes összegyűjtött összeget nem tudtuk Balla Gergő gyógykezelésére fordítani, mivel Balla Gergő elhunyt.

 

Balla Gergő családja kérésére a fel nem használt pénzadományt - mely összesen 10.150.152 Ft – gyermekhospice ellátás támogatására fordítjuk. Ezúton kérjük a Tisztelt Adományozókat, hogy amennyiben ehhez nem járulnak hozzá, ill. szeretnék visszakérni a Balla Gergő gyógykezelésére adományozott összeget, azt jelezzék az alábbi elérhetőségek bármelyikén, és visszatérítjük az adományozott összeget.

 

A pénzadományokat ezúton is köszönjük.

 

Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány

e-mail cím: info@baptistasegely.hu

fax: +36-1 365-6406

posta cím: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 57. I. emelet

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Szenczy Katalinra emlékezünk

Kati életét Isten és az emberek iránt való szeretete, hűséges, imádkozó szíve, szelíd, kedves személye és szolgálatkészsége határozta meg. Szenczy Sándor nem mindennapi küldetéséhez Kati nemcsak a biztos családi hátteret, az otthon meleg légkörét biztosította, de a kezdetektől maga is aktívan részt vett úgy a gyülekezeti, mint a szeretetszolgálati munkában is. Adjunk hálát Kati életéért és búcsúzzunk el Tőle együtt!

Hátrányos helyzetű gyerekeket láttunk vendégül

Budapest - Immár huszonnegyedik alkalommal szervezte meg támogatóinak és önkénteseinek segítségével Vidám Gyermeknap elnevezésű rendezvényét a Baptista Szeretetszolgálat.

Egyetemi kutatótermet neveztek el Szenczy Sándorról, alapítónkról

Budapest – Szenczy Sándorról, a Baptista Szeretetszolgálat két esztendeje elhunyt alapítójáról 2024. április 26-án kutatótermet neveztek el a fővárosban, az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karon. Az egyetemen – az egész országban egyedülálló módon – Szenczy Sándor kezdeményezésére kezdődött meg a humanitárius szakemberek oktatása, aki Rajnai Zoltán dékánnal közösen hozta létre a Humanitárius Műveletek Menedzser képzést.

Lap tetejére