X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Jelentős adománnyal segített a magyar női kézilabda válogatott!

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2021. április 08., csütörtök 15:24

 

Budapest - 7 millió forint adománnyal csatlakozik az olimpiára kijutott magyar női kézilabda válogatott, a szakmai stáb és a Magyar Kézilabda Szövetség szakági vezetősége a Baptista Szeretetszolgálat gyűjtéséhez, amelyen a nemzeti csapat és a szervezet egy Eger környéki családot támogat.

A hétgyermekes famíliában súlyos tragédia történt: az anyuka veszélyessé vált állapota miatt mélyaltatásban, császármetszéssel szülte meg hetedik gyermekét, majd lélegeztetőgépre került, és életét vesztette. A magyar válogatott felajánlása mellett Kovacsics Anikó csapatkapitány egy, az együttes által aláírt mezt bocsátott jótékonysági licitre a család megsegítésének érdekében.

Ha teheti, támogassa Ön is Zsoltot és gyermekeit, és licitáljon Kovacsics Anikó csapatkapitány 8-as számú, dedikált mezére, segítve ezzel a félárván maradt kicsiket!

További részletek, licit itt:

https://www.vatera.hu/jotekonysagi-licit-a-magyar-noi-kezilabda-valogatott-altal-alairt-mez-3028278773.html 

A licitáláson kívül egyéni adományozásra is van lehetőség, az alábbi bankszámlaszámokon:

UniCredit: 10918001-55555555-55555555
vagy
OTP Bank: 11736082-20054403-00000000

Közlemény: Zsolt és gyermekei

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Gyűjtést indítunk a mozgáskorlátozott Bea lakhatásáért!

Köszöntjük önkénteseinket, köszönjük helytállásukat a múltban és a jelenben!

Ma, az önkéntesség nemzetközi napján, december 5-én a Baptista Szeretetszolgálat nevében is külön köszönjük azt, amit ők a közösségért, mindannyiunkért tettek és tesznek! Sugalljon bármit a fogyasztásra épülő társadalom, az önként, ellenszolgáltatás nélkül végzett munka, a másokért vállalt áldozat az egyik legnagyobb emberi érték, amit büszkén ünnepelhetünk a mai napon!

Helyszíni riportokkal és izgalmas beszámolókkal megjelent a Felebarát!

„Negyedszázad mögöttünk, Isten mellettünk”: Dr. Szilágyi Béla elnöki köszöntőjével megjelent a Felebarát Magazin, a Baptista Szeretetszolgálat időszaki kiadványának legújabb száma.

Lap tetejére