X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Jelentős adománnyal segített a magyar női kézilabda válogatott!

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2021. április 08., csütörtök 15:24

 

Budapest - 7 millió forint adománnyal csatlakozik az olimpiára kijutott magyar női kézilabda válogatott, a szakmai stáb és a Magyar Kézilabda Szövetség szakági vezetősége a Baptista Szeretetszolgálat gyűjtéséhez, amelyen a nemzeti csapat és a szervezet egy Eger környéki családot támogat.

A hétgyermekes famíliában súlyos tragédia történt: az anyuka veszélyessé vált állapota miatt mélyaltatásban, császármetszéssel szülte meg hetedik gyermekét, majd lélegeztetőgépre került, és életét vesztette. A magyar válogatott felajánlása mellett Kovacsics Anikó csapatkapitány egy, az együttes által aláírt mezt bocsátott jótékonysági licitre a család megsegítésének érdekében.

Ha teheti, támogassa Ön is Zsoltot és gyermekeit, és licitáljon Kovacsics Anikó csapatkapitány 8-as számú, dedikált mezére, segítve ezzel a félárván maradt kicsiket!

További részletek, licit itt:

https://www.vatera.hu/jotekonysagi-licit-a-magyar-noi-kezilabda-valogatott-altal-alairt-mez-3028278773.html 

A licitáláson kívül egyéni adományozásra is van lehetőség, az alábbi bankszámlaszámokon:

UniCredit: 10918001-55555555-55555555
vagy
OTP Bank: 11736082-20054403-00000000

Közlemény: Zsolt és gyermekei

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

„LÉPJ KI A CSÓNAKBÓL!”: emlékezés Szenczy Sándorra

Az ELTE Lágymányosi Campusán emlékeztek Szenczy Sándorra, a Baptista Szeretetszolgálat alapítójára június 8-án, szerdán. Az eseményen politikusok, közéleti szereplők, egyházi vezetők és segélyszervezetek irányítói is részt vettek.

Keresztény szerzők és kiadók az ukrajnai háború menekültjeiért

Siófok – Egy rangos szakmai konferencia résztvevői juttattak el adományt a Baptista Szeretetszolgálathoz a háború menekültjeinek megsegítéséért.

Mi erről a véleményed? Mi kíváncsiak vagyunk rá!

Nemzetközi petíciónk pár kattintással történő aláírásával olyan szabályozási változtatásokhoz járulhattok hozzá, amelyek egészséges és fenntartható holnapot biztosíthatnak a jelen és a jövő generációi számára.

Lap tetejére