“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Hátrányos helyzetű gyerekeket láttunk vendégül

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2024. május 25., szombat 14:13

 

Immár huszonnegyedik alkalommal szervezte meg támogatóinak és önkénteseinek segítségével Vidám Gyermeknap elnevezésű rendezvényét a Baptista Szeretetszolgálat. Baricz Dezső programigazgató vezetésével idén mintegy ezerháromszáz hátrányos helyzetű gyermeket láthattunk vendégül a Fővárosi Nagycirkusz-ban, a Csillagok, égbeli tűk című előadáson. Fellépett Jász András szaxofonművész és velünk volt Kecskés Bence gyorsasági motorversenyző is. Mindenkit vendégül láttunk egy szelet pizzára, üdítőre, a gyerekek ajándékot kaptak. Aki kedvet érzett hozzá, a Ferris Wheel of Budapest - Budapest Óriáskereke-t is kipróbálhatta. A gyermekek nevében is köszönjük legfontosabb támogatóinknak - Pizza King Express, REGIO JÁTÉK, Márka üdítő - és lelkes önkénteseinknek ezt a nagyszerű napot!

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Egyetemi kutatótermet neveztek el Szenczy Sándorról, alapítónkról

Budapest – Szenczy Sándorról, a Baptista Szeretetszolgálat két esztendeje elhunyt alapítójáról 2024. április 26-án kutatótermet neveztek el a fővárosban, az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karon. Az egyetemen – az egész országban egyedülálló módon – Szenczy Sándor kezdeményezésére kezdődött meg a humanitárius szakemberek oktatása, aki Rajnai Zoltán dékánnal közösen hozta létre a Humanitárius Műveletek Menedzser képzést.

Pavelcze László, mentőcsapatunk parancsnoka az Év embere lett Fejérben

Pákozd - Pavelcze László, a Baptista Szeretetszolgálat veszélyhelyzet-kezelési igazgatója, a HUBA Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi Csoport parancsnoka lett az Év embere 2023-ban Fejér vármegyében - ez derült ki a vármegye hírportáljának szavazásából.

2000-nél több családnak segít karácsonykor a Lidl

Budapest – A Lidl Magyarország szívügyének tekinti a társadalmi felelősségvállalást, melynek jegyében hosszú évek óta szervez adománygyűjtő programot a szeretet ünnepe alkalmával is. A vállalat az idei rendhagyó kezdeményezésének köszönhetően összesen közel 20 millió forint értékben adott át élelmiszereket a Baptista Szeretetszolgálatnak.

Lap tetejére