“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Böjte Csaba gyermekeivel táboroztunk

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2014. augusztus 29., péntek 14:39

Az 5 nap alatt természetesen a fürdés volt a fő program de emellett jutott idő hajókázásra, vizibiciklizésre és a kissé borús idő miatt sok kreatív foglalkozásra is. Sorra születtek a könyvjelzők, fali díszek és megannyi nagyon szép ajándék a nevelő néniknek, keresztszülőknek – mondta Fellegi Kató a tábor vezetője, aki korábban a petri házban dolgozott, mint nevelő. A testi felüdülés mellett a lelki felfrissülés is fontos szerepet kapott. A felekezeti különbségek csak gazdagították az esti énektanulást, hálaadást és a mély lelki beszélgetéseket, amik igazán széppé és emlékezetessé tették a Balaton parti estéket.

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Egyetemi kutatótermet neveztek el Szenczy Sándorról, alapítónkról

Budapest – Szenczy Sándorról, a Baptista Szeretetszolgálat két esztendeje elhunyt alapítójáról 2024. április 26-án kutatótermet neveztek el a fővárosban, az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karon. Az egyetemen – az egész országban egyedülálló módon – Szenczy Sándor kezdeményezésére kezdődött meg a humanitárius szakemberek oktatása, aki Rajnai Zoltán dékánnal közösen hozta létre a Humanitárius Műveletek Menedzser képzést.

Pavelcze László, mentőcsapatunk parancsnoka az Év embere lett Fejérben

Pákozd - Pavelcze László, a Baptista Szeretetszolgálat veszélyhelyzet-kezelési igazgatója, a HUBA Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi Csoport parancsnoka lett az Év embere 2023-ban Fejér vármegyében - ez derült ki a vármegye hírportáljának szavazásából.

2000-nél több családnak segít karácsonykor a Lidl

Budapest – A Lidl Magyarország szívügyének tekinti a társadalmi felelősségvállalást, melynek jegyében hosszú évek óta szervez adománygyűjtő programot a szeretet ünnepe alkalmával is. A vállalat az idei rendhagyó kezdeményezésének köszönhetően összesen közel 20 millió forint értékben adott át élelmiszereket a Baptista Szeretetszolgálatnak.

Lap tetejére