“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Adománygyűjtést indít Csáky Soma javára a Baptista Szeretetszolgálat

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2023. október 17., kedd 12:55

 

Diáktársán próbált segíteni az a 16 éves sárospataki diák, aki maga is súlyos égési és egyéb életveszélyes sérüléseket szenvedett nagyfeszültségű áramütés következtében.

Barátját elveszítette, de Soma túlélte a balesetet. Azóta az összetartó családnak nagy anyagi terhekkel jár a fiú rehabilitációja, amely költséges, nem finanszírozott kezeléseket is igényel. Somára még több további műtét, valamint bőrpótlás vár.

A Baptista Szeretetszolgálatot a család és a barátok keresték meg azzal a kéréssel, hogy nyújtson szervezeti hátteret az adományok fogadásához.

Hiszünk a közösség erejében! Kérjük, támogassa Ön is Soma gyógyulását!

UniCredit - 10918001-55555555-55555555

OTP Bank - 11736082-20054403-00000000

 

Közlemény: „Soma gyógyulásáért”

Az adományozás oldalon lehetőség van online adományozásra.

Soma történetéről több híradás is beszámolt: http://bit.ly/3rPEN2L

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A mentőcsapatot 3 millió forinttal támogatta Székesfehérvár önkormányzata

Székesfehérvár - Rendkívüli helyzetekben rendkívüli döntésekre és segítségre van szükség. Ennek jegyében Székesfehérvár önkormányzata 3 millió forintot ajánlott fel a törökországi földrengés áldozatainak mentésében résztvevő Rescue24 speciális mentőcsapat részére – még a természeti katasztrófát követő napokban.

Egy apró gesztus is nagy változást hozhat

Támogassa karácsonyi adománygyűjtő kampányunkat és tegyük együtt szebbé rászoruló családok ünnepét: vásároljon plüss mosómedvét* bármely Lidl áruházban!

Komoly elismerést kapott emberkereskedelem elleni küzdelmünk!

Budapest - Munkatársunk, Toszeczky Renáta november 24-én Hornung Ágnes családokért felelős államtitkártól átvehette az Emberi Méltóság Védelméért Díjat.

Lap tetejére