“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

A Radnóti Színház emberkereskedelem elleni programunkat támogatta

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2023. január 17., kedd 09:47

 

Az eSzínház Fesztiválon a Radnóti Színház „Gina” című előadása próza kategóriában elnyerte a Közönségdíjat. A színház vezetősége felkérte a produkcióban közreműködő alkotókat, hogy az elismeréssel járó pénzjutalomról – 150 ezer forintról – döntsenek ők, hogy mely szervezetnek ajánlják fel. A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány Emberkereskedelem Elleni Programja kapta a legtöbb szavazatot. Köszönjük a támogatást az áldozatok nevében!

A Radnóti Színház ezzel az összeggel tudta segíteni az alapítvány munkáját. Aki teheti, támogassa az Emberkereskedelem Elleni Programot a közvetlen számlaszámon:
Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány
10918001-55555555-55555555
Közlemény: emberkereskedelem elleni program adomány


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Szenczy Katalinra emlékezünk

Kati életét Isten és az emberek iránt való szeretete, hűséges, imádkozó szíve, szelíd, kedves személye és szolgálatkészsége határozta meg. Szenczy Sándor nem mindennapi küldetéséhez Kati nemcsak a biztos családi hátteret, az otthon meleg légkörét biztosította, de a kezdetektől maga is aktívan részt vett úgy a gyülekezeti, mint a szeretetszolgálati munkában is. Adjunk hálát Kati életéért és búcsúzzunk el Tőle együtt!

Hátrányos helyzetű gyerekeket láttunk vendégül

Budapest - Immár huszonnegyedik alkalommal szervezte meg támogatóinak és önkénteseinek segítségével Vidám Gyermeknap elnevezésű rendezvényét a Baptista Szeretetszolgálat.

Egyetemi kutatótermet neveztek el Szenczy Sándorról, alapítónkról

Budapest – Szenczy Sándorról, a Baptista Szeretetszolgálat két esztendeje elhunyt alapítójáról 2024. április 26-án kutatótermet neveztek el a fővárosban, az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Karon. Az egyetemen – az egész országban egyedülálló módon – Szenczy Sándor kezdeményezésére kezdődött meg a humanitárius szakemberek oktatása, aki Rajnai Zoltán dékánnal közösen hozta létre a Humanitárius Műveletek Menedzser képzést.

Lap tetejére