“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Együttműködési megállapodás a UNHCR és a Baptista Szeretetszolgálat között

A UNHCR menekült- és gyermekvédelmi programját részben a Baptista Szeretetszolgálattal való együttműködésben valósítja meg.

Sulipak(k)olj velünk idén is!

Segítsük együtt a rászoruló gyerekek beiskolázását! Ezekben a kiszámíthatatlan időkben is van, ami biztos: a szükségben élő, bajba került családok számítanak ránk.

Ez az a nap! A Baptista Szeretetszolgálat is gyűjt élelmiszer adományokat

Budapest - Sajtótájékoztatót tartottak az Ez az a nap! keresztény zenei rendezvény szervezői az ukrajnai háború sújtotta rászorulók részére indított közös adománygyűjtésről a Híd Kárpátaljáért Program keretében.

Háborús menekült ukrajnai gyerekek és családok táboroztatása

Bodrogolaszi - A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány kezdeményezésére és segítségével július elején egy hétig üdülhetett Bodrogolasziban közel hetven hazánkban tartózkodó ukrán menekült, akik a Zöld Kör – valamint Bodrogolaszi Község – vendégszeretet élvezve ismerhették meg Tokaj-hegyalját.

Adminisztrátor munkatársat keres a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - Hosszabb távra keressük azt az adminisztrátor kollégát, aki heti 16-20 órában segíti majd a Baptista Szeretetszolgálat EJSZ Gazdasági ellenőrzési osztály munkáját.

Szeretet Koncert két kárpátaljai gyermekotthon háborús árváiért

Budapest - Nyolc segélyszervezet a magyar zenei élet legnevesebb előadóit kérte fel arra, hogy egy közös jótékonysági koncert keretében művészetükkel hitet tegyenek a béke és a szeretet mellett.

‘YouACT’ Pályázati Közlemény

Örömmel tudatjuk, hogy a ‘YouACT’ pályázati felhívásunkra magas színvonalú pályamunkák érkezetek.

Az Ukrajnából egyedül menekülő találékony tinédzser meggyőzte a magyar iskolát, hogy fogadja be

Pályázati felhívás ifjúsági szervezeteknek

Örömmel tesszük közzé az “End Climate Change, Start Climate of Change” programunk keretében meghirdetett ’YouACT’ kisléptékű, ifjúsági szervezeteket célzó felhívásunkat!

Mérlegképes könyvelő-pénzügyi munkatárs állást hirdet a Baptista Szeretetszolgálat

Szervezetünk központi irodájába keressük az önállóan és csapatban is dolgozni tudó, legalább 3 éves gyakorlattal rendelkező munkatársunkat, teljes munkaidőben.

Lap tetejére