“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2024. április 14., vasárnap 14:54

 

A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat  állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat. Vezetőink munkánkról, küldetésünkről beszéltek és hívták közös feladatok elvégzésére, önkéntességre, támogatásra a gyülekezet tagjait. A Szeretetszolgálat Vasárnapján mások mellett velünk volt Dr. Szilágyi Béla, a segélyszervezet elnöke, Varga László Ottó, a Magyarországi Baptista Egyház főtitkára, Gál Dávid ügyvezető igazgató, Révész Szilvia hitéleti főigazgató, Ghyczy Gellért, a Baptista Integrációs Központ vezetője, Dr. Szabó Csaba oktatási főigazgató, Zeke István gazdasági főigazgató, Király Norbert logisztikai igazgató és Szilágyi Attila kommunikációs igazgató is. Az imádságos együttlét jó alkalom volt arra, hogy felhívjuk a figyelmet a Tábitha Gyermekhospice Ház érdekében folytatott gyűjtésünkre, valamint a „Lépj ki a csónakból!” című interjúkötetre, amely a Baptista Szeretetszolgálatról, de legfőképpen annak alapítójáról, Szenczy Sándorról szól. Ezen a vasárnapon Dr. Szilágyi Béla prédikált és köszöntötte Szenczy Katalint, aki  még több helyszínen vendégünk lesz.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére