“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Jótékonysági Kids Race: már Mező Misi is felajánló!

Alsóőrs – Motorozás, zene és jótékonyság. Június 8-tól 12-ig a Balaton-parti településen rendezik meg az idei Open Road Fest elnevezésű eseményt, amelynek második alkalommal partnere, résztvevője a Baptista Szeretetszolgálat csapata. Idén ismét lesz Jótékonysági Kids Race, az akcióhoz minap Mező Misi is csatlakozott.

Robotolimpia 2016: tizenegyszer a dobogón!

Hajdúböszörmény – Május 28-án rendezték meg a Közép- Európai Robotolimpiát, amelyen a Baptista Szeretetszolgálat csapata három robottal indult és a diákok ismét nagyszerű eredményeket értek el.

Csoda Vácott: új épületben a speciális ellátás otthona, a Szorgos Kezek Háza

Vác – A Baptista Szeretetszolgálat május 30-án, hétfőn 14 órakor ünnepélyes külsőségek mellett nyitotta meg a fogyatékkal élők intézményének új épületét, a Szorgos Kezek Házát a Mentős köz 4-es szám alatti ingatlanon. Ezzel ismét egy újabb régi álom vált valósággá.

Bajnok lett a Baptista Sakkiskola!

Hajdúböszörmény – A pünkösdi hosszú hétvégén asztalhoz ültek ifjú sakkozóink és korosztályonként egyéni és csapatversenyben mérkőztek a rapid országos bajnoki címért. A Baptista Sakkiskola nagyszerű sikert ért el.

Szépség a szegénységben: egy ajándék nap rászorult lányoknak és asszonyoknak

Budapest – A Baptista Integrációs Központ (BIK) munkatársai először szervezték meg a „BIK Beauthy Day”-re elkeresztelt Szépségnapot a Lőportár utcai telephelyen. A rendhagyó rendezvénnyel az intézményeikben lakók kedvében kívántak járni.

Egy nap, amelynek nem voltak vesztesei

Seregélyes – Sikerrel zárult az a bibliaismereti verseny, amit május 12-én, csütörtökön rendeztek meg a helyi baptista általános iskolában hat oktatási intézmény tizenöt csapatának részvételével.

Takáts Tamás az első felajánló: ismét Jótékonysági Kids Race az Open Road fesztiválon

Budapest, Alsóőrs – Motorozás, zene és jótékonyság. Június 8-tól 12-ig Alsóőrsön rendezik meg az idei Open Road Fest elnevezésű eseményt, amelynek második alkalommal partnere, résztvevője a Baptista Szeretetszolgálat csapata.

Amerikai vendégek a segélyszervezet intézményeiben

Budapest, Seregélyes, Nagyhalász – Amerikai keresztény gyülekezetekből érkeztek vendégek a Baptista Szeretetszolgálathoz az elmúlt napokban. Intézményeket látogattak, ismerkedtek, segítettek.

Diákok és hajléktalanok együttműködése egy pályázat kapcsán

Budapest – A Baptista Integrációs Központ (BIK) a hajléktalanok alapvető szükségleteinek biztosítása, integrációjuk segítése mellett nagy figyelmet fordít az önkéntesekkel való hatékony együttműködésre, illetve az ellátottak aktív kikapcsolódási lehetőségeinek biztosítására. E szempontok jegyében szerveződnek az intézményben 2016. március 1. és november 30. között az Új Európa Alapítvány által kiírt KÖSZ! (Közösségi Önkéntes Szolgálat) „Használd a szakmád!” pályázat eseményei, melyeket a Kövessi Erzsébet Baptista Szakközépiskola, Szakiskola és Gimnázium kiválasztott diákjaival valósítanak meg a BIK munkatársai.

Segítség a bajban: egy adományozó könyve bevételét ajánlotta fel

Velence – Albérletbe költözhet az a dinnyési asszony, akinek idén márciusban el kellett hagynia a házát, mert az életveszélyessé vált. Bene Istvánné a Baptista Szeretetszolgálat segítségével jutott átmeneti szálláshoz, azóta a segélyszervezet velencei ingatlanjában lakik. A szeretetszolgálat munkatársával nyugdíjas úr kereste fel…

Lap tetejére