“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Megnyílt a Vörösmarty téren a cipősdoboz gyűjtőpont!

November 18-án, pénteken délelőtt megnyílt a Baptista Szeretetszolgálat idei első gyűjtőpontja a Vörösmarty téren, a földalatti kijárata mellett. A karácsonyi díszbe öltözött házikóban az önkéntesek november 18-tól november 24-ig, péntektől vasárnapig 10 és 21 óra között, hétfőtől csütörtökig pedig 10 és 20 óra között várják az adományozókat. Az idei Cipősdoboz Akcióról továbbiakat a www.ciposdoboz.hu honlapon olvashatnak az érdeklődők.

Elkészült a Felebarát, a Baptista Szeretetszolgálat jubileumi kiadványa!

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat idén 20 éves. Az 1996-os alapítás óta eltelt évek küzdelmeiről, nehézségeiről és eredményeiről, a küldetések soráról lehetetlen hiánytalanul számot adni. Azonban aki végigolvassa az elkészült Felebarátot, a segélyszervezet jubileumi kiadványát, látogatást tehet a múltba, egy kicsit átélheti a missziók izgalmát, értékelheti az utat, amely a kezdetektől máig vezetett. A magazin rövidesen honlapunkon is olvasható lesz, mindenkit szeretettel várunk egy jubileumi időutazásra!

Az Utcafront készül a télre, várják az adományokat!

Budapest – A hideg hónapokban a hajléktalanok sokkal inkább ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, mint máskor. A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai arra hívják fel a figyelmet, hogy a felkészülés jegyében szükség lenne pokrócokra, kabátokra, téli cipőkre, zoknikra, nadrágokra és pulóverekre. A felajánlások ügyében Kalló Zoltánné várja az értesítéseket az utcafront@baptistasegely.hu címen, vagy a 06-1-2609855-ös telefonszámon.

Jótékonysági esten gyűjtött a segélyszervezet egy nagybeteg fiúért

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági estet szervezett Farkas Ricsi érdekében. A fellépő művészeket és a segítő szándékú közönséget október 19-én, szerdán 18 órakor a Stefánia Palotában várták.

„HÁLÁS VAGYOK!”

Jubileumi hálaadó ünnep a Budapest Arénában 2016. november 6. vasárnap 17 óra

Új intézmény a felelős gondoskodás jegyében

Gyömöre – A Baptista Szeretetszolgálat újabb intézményt avatott: az értelmi fogyatékosok gyömörei nappali ellátójának ünnepélyes megnyitójára október 17-én, hétfőn délután várták a vendégeket a Győr-Moson-Sopron megyei településen.

A Tábitha Ház csatlakozott a „Fel a kalappal!” kampányhoz

Törökbálint – A világban több mint 21 millió gyerek szenved gyógyíthatatlan betegségben, ám mindössze egy százalékuk kap megfelelő ellátást. Erre hívja fel a figyelmet a „Fel a kalappal!” kampány, amelyhez a legnagyobb hazai gyermekhospice intézmény, a szeptembertől a Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház is csatlakozott.

Jótékonysági est Farkas Ricsiért

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat neves fellépők közreműködésével jótékonysági estet szervez egy nagybeteg fiú érdekében. Az esemény október 19-én lesz a Stefánia Palotában. Jegyek: 06 (20) 886-4010.

Magányból a Ladik utcába

Győr – Hatodik éve fogad pszichiátriai betegeket nappali ellátásban a Baptista Szeretetszolgálat egyik intézménye. Számukra minden egyes nap új kihívást hoz, hiszen feladataik és az előttük álló nehézségek rendkívül összetettek. Ezért jelent sokat minden segítség: így az AUDI multinacionális vállalaté is.

A segélyezés aktuális kérdései

Inárcs – A Baptista Szeretetszolgálat Európa vezető hitalapú – keresztény – segélyszervezeteit látja vendégül október 4-én és 5-én (kedden és szerdán) a Pest megyei Inárcson, a Bodrogi Kúria Wellness Hotelben megrendezett nemzetközi konferencián, az EU-CORD elnevezésű szervezet vándor közgyűlésén.

Lap tetejére