“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Ételosztás és hallgatói gyakorlat leendő humanitárius szakemberek részére

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat a Lidl Magyarország támogatásával és az Óbudai Egyetem „Humanitárius Műveletek Menedzser”-szakán hallgatók bevonásával közel kétszáz rászoruló részére osztott ételt december 16-án a Baptista Kőbányai Szolgáltató Centrumban.

Átadó ünnepség a debreceni Napsugár Gondozóházban

Debrecen – Támogatott lakhatás kialakítása, szociális alapszolgáltatás fejlesztése valósul meg a debreceni Napsugár Gondozóházban.

November 24-én, pénteken elindult az idei, sorban a 20. Cipősdoboz Akció

Idén 20. alkalommal szervezi meg a Baptista Szeretetszolgálat a Cipősdoboz Akciót, mely mára Magyarország legnagyobb karácsonyi segélyakciójává vált. Az ajándékokat rászoruló gyermekeknek juttatjuk el, olyanoknak, akiknél talán más nem is kerül a fa alá.

Fejlesztés Seregélyesen: épületszárnnyal bővült a Hétszínvirág baptista óvoda

Seregélyes - Új bölcsődei szárnnyal bővült a seregélyesi Hétszínvirág Baptista Óvoda épülete, melyben november elején kezdődhetett az oktató-nevelő munka.

A baptista gimnázium viszonyítási pont a tehetséggondozás területén

Budapest - A Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára mondott köszöntőt az Addetur Baptista Gimnázium, Technikum és Szakiskola fennállásának 30. évfordulója alkalmából tartott ünnepségen.

A DHL is segítette Sulipakk akciónkat!

Budapest - A vállalatnál úgy gondolták, hogy ebben az évben is csatlakoznak a Baptista Szeretetszolgálat Sulipakk akciójához. Előbb szeptember 14-én, majd 19-én fogtak össze azért, hogy a nélkülöző magyar kisgyerekek értékes tanszerhez juthassanak.

Meglátogatta menekültszállónkat az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának regionális koordinátora

Budapest - Minap meglátogatta a nálunk elszállásolt menekülteket Scott Lang, az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának regionális menekültügyi koordinátora, aki megtekintette a szállót, beszélgetett munkatársainkkal és az ott élőkkel.

Tanévnyitó ünnepség a megújult fővárosi baptista középiskolában

Budapest - A megújult „Budapest” Baptista Gimnázium, Technikum és Sportiskola szeptember 1-én, pénteken rendezte meg tanévnyitó ünnepségét.

Országos tanév- és projektnyitó rendezvény volt Debrecenben

Debrecen - A Baptista Szeretetszolgálat idén a cívis városban rendezte meg oktatási intézményeinek országos ünnepélyes tanévnyitóját.Az esemény után egy új projektet is indítottunk.

Megépült a bölcsőde, megszépült az óvoda Koroncón

Koroncó - A csillogó szemű leendő bölcsiseket már az első pillanatban elvarázsolta az új épület. A legfiatalabbakat szeptembertől teljesen új épületben várja a Szeder és a Bodza csoport. A beruházásnak köszönhetően 24 férőhelyesre nőtt a Baptista Szeretetszolgálat által működtetett helyi bölcsőde befogadóképessége. Emellett az óvoda is megszépült és további egy csoporttal bővült.

Lap tetejére