“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Nyílt nap Tapolcán, jó eredmények Lengyelországban

Emlékezetessé kívánták tenni a diákoknak az iskolai szünet előtti utolsó tanítási napot a tapolcai Széchenyi István Szakképző Iskolában.

Segítségnyújtás a mindennapokban

– tanácskoztak a szociális központ munkatársai

Sportosztály Dvéri Zsolttal Sárosdon

A sárosdi Farkas Gyula Baptista Általános Iskola a 2015-16-os tanévben első osztályba beiratkozó tanulóinak sportosztályt indít.

WHAT IS MICROCREDIT?

How much money do you think a poor man needs to recover from poverty?

Love without borders

Hungarian Baptist Aid (HBAid) launched a fundraising action for the Transcarpathian families in need

Segítség az ebola-sújtotta Sierra Leonéban

A Baptista Szeretetszolgálat most az újrakezdésben segít Sierra Leonéban.Helyi partnereink révén vetőmagokat, palántákat, szerszámokat és tartós élelmiszerekből álló segélycsomagot adományozunk a rászorulóknak.

SZOLGÁLAT – MEGÚJULÁS – FELELŐSSÉG : SZOCIÁLIS SZAKMAI KONZULTÁCIÓ – 2015

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karának I. emeleti Díszterme adott otthont április 1-jén az EMMI rendezvényének, melynek lebonyolítását a Baptista Szeretetszolgálat végezte.

Segélykoncert Seregélyesen: Milán gyógyulásáért szóltak a hangszerek

Szabó Milánnál, a seregélyesi baptista általános iskola 6. osztályos tanulójánál súlyos betegséget diagnosztizáltak az orvosok.

A dzsungel könyve és a fizikus: emléknapok a sárosdi baptista iskolában

Tizenhat éve rendezik meg a névadó tiszteletére a Farkas Gyula Napokat a tudósról elnevezett sárosdi baptista általános iskolában.

Microcredit project

The primary goal of the Microcredit project regarding the International Cooperation for Development is global education and the emphasis and advocacy of the importance of sustainable development.

Lap tetejére