“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Passzold vissza Tesó! Program a Baptista Szeretetszolgálat támogatásával

Budapest – A NOPLANETB elnevezésű projekt több partnerszervezetünk számára biztosít lehetőséget programjaik folytatásához, céljaik eléréséhez.

Drámapedagógusok a veszélyeztetett fiatalok érdekében: az OSZSK programja

Tapolca - Országos léptékű drogprevenciós programot valósít meg a Baptista Szeretetszolgálat OSZSK, amelynek egyik legfontosabb helyszíne Tapolca, ahol egymást váltják a különböző interaktív előadások, foglalkozások, játékkal fűszerezett beszélgetések. A cél egyértelmű: segíteni kell a leginkább veszélyeztetett fiatalokon.

BSZ OSZSK projekt: szociális cirkusz az utolsó esély egyik iskolájában

Esztergom – A város az egyik legfontosabb helyszíne a Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központ szemléletformáló, alternatív pedagógiai módszereket alkalmazó célzott prevenciós programjának: riportunk 2019 november végén a Szociális Cirkusz fantázianevű foglalkozást követően készült az Esztergomi Kolping Katolikus Középiskolában.

Teremtés Heti konferencia a NoPlanetB! program támogatásával

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány pályázatán az elmúlt évben összesen mintegy 100 millió forint összegű támogatást nyert el hét magyarországi egyházi és civil szervezet. A „NoPlanetB!” elnevezésű, a Europe Aid társfinanszírozásában megvalósuló programban minap konferenciát rendeztek.

„A nyugat-ukrán civil szervezetek jövőbeni munkaképességének növelése a fiatalok körében”

Áder János köztársasági elnök is érdeklődött programunk felől

Gödöllő - Áder János köztársasági elnök díszvendége volt minap annak a nívós és nagyszabású rendezvénynek, amely a Baptista Szeretetszolgálat, illetve partnereinek részvételével valósulhatott meg Gödöllőn.

Nagyszerű pályázati lehetőség a fenntartható fejlődés témakörében!

Budapest - Megjelent új felhívásunk a Nincs B-Terv elnevezésű pályázatunk keretében! Várjuk a fenntartható fejlődés témakörében a kis léptékű pályázatok beérkezését. Benyújtási határidő: június 14.

A szorgalmas Klímanócskák partnerünk programjában teszik a dolgukat

Hódmezővásárhely – A Baptista Szeretetszolgát „Nincs B Terv!” elnevezésű programjának irányítói minap meglátogatták az egyik pályázati partner, az Országos Klímareferens Hálózat eseményét.

Mátészalkán is függőségeinkről beszéltünk a megelőzés érdekében

Mátészalka – A Momentán Társulattal és Zacher Gábor toxikológussal április 10-én, szerdán Kelet-Magyarországon érkezett újabb állomásához a Baptista Szeretetszolgálat OSZSK szemléletformáló, alternatív pedagógiai módszereket alkalmazó célzott prevenciós programja.

Tapolcai előadásokkal folytatódott a célzott prevenciós programsorozat

Tapolca – A Momentán Társulat fellépésével és Zacher Gábor toxikológus „szakértésével” április 8-án, hétfőn Tapolcán folytatódott a Baptista Szeretetszolgálat OSZSK szemléletformáló, alternatív pedagógiai módszereket alkalmazó célzott prevenciós programsorozata.

Lap tetejére