X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Kosárközösség webáruháza: egyik pályázati partnerünk sikeres programja

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. április 21., kedd 16:51

 

Nyíregyháza - A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány pályázatán jelentős összegű támogatást nyertek el magyarországi civil szervezetek. A Nincs B-Terv! elnevezésű, az Európai Unió társfinanszírozásában megvalósuló pályázati projektben résztvevők egymás után bonyolítják le sikeres programjaikat. 

A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány pályázatán több olyan honi szervezet nyert el jelentős összegű támogatást, amelyek a klímaváltozáshoz kapcsolódó veszélyekre hívják fel a figyelmet és készen állnak arra, hogy tegyenek a magyar társadalom ellenálló képességének javításáért. Néhány a támogatott célok közül: felelős fogyasztási és termelési minták kialakítása és megismertetése, innovatív oktatási módszerek alkalmazása, iskolai előadások, tudatosságnövelés, a helyi termelést, a fenntartható életvitelt népszerűsítő akciók.

A Helyben a Jövőnk Egyesület Nyíregyházi Kosár Bevásárló Közösségek elnevezéssel indított programot. A szervezet beszámolt róla, hogy hamarosan hosszú fejlesztői munka eredményeként elindul közösségük új webáruháza. Megújult külsőt, és ami a legfontosabb, informálisabb megjelenést ígérnek a készítők minden szereplő számára. A Kosárban elindított adományozás eredménye eddig közel másfél millió forintra tehető, a termelők a napokban regisztrálnak és kezdik feltölteni termékeiket az új oldalra.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Passzold vissza Tesó! Program a Baptista Szeretetszolgálat támogatásával

Budapest – A NOPLANETB elnevezésű projekt több partnerszervezetünk számára biztosít lehetőséget programjaik folytatásához, céljaik eléréséhez.

Drámapedagógusok a veszélyeztetett fiatalok érdekében: az OSZSK programja

Tapolca - Országos léptékű drogprevenciós programot valósít meg a Baptista Szeretetszolgálat OSZSK, amelynek egyik legfontosabb helyszíne Tapolca, ahol egymást váltják a különböző interaktív előadások, foglalkozások, játékkal fűszerezett beszélgetések. A cél egyértelmű: segíteni kell a leginkább veszélyeztetett fiatalokon.

BSZ OSZSK projekt: szociális cirkusz az utolsó esély egyik iskolájában

Esztergom – A város az egyik legfontosabb helyszíne a Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központ szemléletformáló, alternatív pedagógiai módszereket alkalmazó célzott prevenciós programjának: riportunk 2019 november végén a Szociális Cirkusz fantázianevű foglalkozást követően készült az Esztergomi Kolping Katolikus Középiskolában.

Lap tetejére