X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Kosárközösség webáruháza: egyik pályázati partnerünk sikeres programja

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. április 21., kedd 16:51

 

Nyíregyháza - A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány pályázatán jelentős összegű támogatást nyertek el magyarországi civil szervezetek. A Nincs B-Terv! elnevezésű, az Európai Unió társfinanszírozásában megvalósuló pályázati projektben résztvevők egymás után bonyolítják le sikeres programjaikat. 

A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány pályázatán több olyan honi szervezet nyert el jelentős összegű támogatást, amelyek a klímaváltozáshoz kapcsolódó veszélyekre hívják fel a figyelmet és készen állnak arra, hogy tegyenek a magyar társadalom ellenálló képességének javításáért. Néhány a támogatott célok közül: felelős fogyasztási és termelési minták kialakítása és megismertetése, innovatív oktatási módszerek alkalmazása, iskolai előadások, tudatosságnövelés, a helyi termelést, a fenntartható életvitelt népszerűsítő akciók.

A Helyben a Jövőnk Egyesület Nyíregyházi Kosár Bevásárló Közösségek elnevezéssel indított programot. A szervezet beszámolt róla, hogy hamarosan hosszú fejlesztői munka eredményeként elindul közösségük új webáruháza. Megújult külsőt, és ami a legfontosabb, informálisabb megjelenést ígérnek a készítők minden szereplő számára. A Kosárban elindított adományozás eredménye eddig közel másfél millió forintra tehető, a termelők a napokban regisztrálnak és kezdik feltölteni termékeiket az új oldalra.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Egy és egyetlen bolygó, amely mindenkié!

Budapest – A járvány miatt a világháló segítésével rendezik meg a Környezet- és Természetvédő Civil Szervezetek Országos (Nem)Találkozóját. Ez a NOPlanetB elnevezésű program egyik állomása.

Bajóti prevenciós programunk adományozással egészült ki

Bajót – A Baptista Szeretetszolgálat OSZSK szemléletformáló, alternatív pedagógiai módszereket alkalmazó célzott prevenciós programja egy ideig nélkülözni volt kénytelen a személyes találkozások élményét, ám a tavaly márciusban megkezdődött projekt rendezvényei ismét egymást követték az elmúlt időszakban. Ráadásul, az adományozóknak köszönhetően, az eseménysorozat új elemekkel egészült ki.

Passzold vissza Tesó! Program a Baptista Szeretetszolgálat támogatásával

Budapest – A NOPLANETB elnevezésű projekt több partnerszervezetünk számára biztosít lehetőséget programjaik folytatásához, céljaik eléréséhez.

Lap tetejére