X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Kosárközösség webáruháza: egyik pályázati partnerünk sikeres programja

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. április 21., kedd 16:51

 

Nyíregyháza - A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány pályázatán jelentős összegű támogatást nyertek el magyarországi civil szervezetek. A Nincs B-Terv! elnevezésű, az Európai Unió társfinanszírozásában megvalósuló pályázati projektben résztvevők egymás után bonyolítják le sikeres programjaikat. 

A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány pályázatán több olyan honi szervezet nyert el jelentős összegű támogatást, amelyek a klímaváltozáshoz kapcsolódó veszélyekre hívják fel a figyelmet és készen állnak arra, hogy tegyenek a magyar társadalom ellenálló képességének javításáért. Néhány a támogatott célok közül: felelős fogyasztási és termelési minták kialakítása és megismertetése, innovatív oktatási módszerek alkalmazása, iskolai előadások, tudatosságnövelés, a helyi termelést, a fenntartható életvitelt népszerűsítő akciók.

A Helyben a Jövőnk Egyesület Nyíregyházi Kosár Bevásárló Közösségek elnevezéssel indított programot. A szervezet beszámolt róla, hogy hamarosan hosszú fejlesztői munka eredményeként elindul közösségük új webáruháza. Megújult külsőt, és ami a legfontosabb, informálisabb megjelenést ígérnek a készítők minden szereplő számára. A Kosárban elindított adományozás eredménye eddig közel másfél millió forintra tehető, a termelők a napokban regisztrálnak és kezdik feltölteni termékeiket az új oldalra.

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Teltházas kortárs színielőadások a klímaváltozásról

Budapest - A Climate of Change Turné szeptember elején budapesti állomására érkezett, és az olasz társulat két teltházas, nagysikerű előadást tartott a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében.

Sulipak(k)olj velünk!

Segítsük együtt a rászoruló gyerekek beiskolázását! Ezekben a kiszámíthatatlan időkben is van, ami biztos: a szükségben élő, bajba került családok számítanak ránk.

A Baptista Szeretetszolgálat idén is megrendezi hagyományos kerékpártúráját

Bükkszentmárton - Szeretettel várunk minden 14 éven felülit kerékpártúránkra, a Bükkbe július 12-től 17-ig!

Lap tetejére