X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Külföld

Holland-magyar adomány érkezett Kárpátaljára

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. április 19., kedd 17:17

 

A kisdobronyi baptista gyülekezet képviselői használt ruhákból és cipőkből összeállított segélyt vehettek át a Baptista Szeretetszolgálat munkatársaitól a kárpátaljai településen. A holland gyülekezetek által összegyűjtött ruhák és lábbelik a közeli jövőben mintegy kétszáz kárpátaljai családot segítenek majd mindennapi ruházkodási gondjaik megoldásában: az osztást a helyi gyülekezet végzi el az ottani rászorultak érdekében. Az akció része annak a munkának, amit a Baptista Szeretetszolgálat partnereivel immár hosszú ideje – kiemelten az ukrajnai háború és gazdasági válság elmélyülése óta – végez a szinte kilátástalan helyzetbe került magyarok, romák, ukránok és más nemzetiségűek érdekében.

          

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Európa második legeredményesebb EB résztvevője volt a baptista csapat

Hannover – 2019. június 21-től 23-ig Hannoverben rendezték meg a RoboCup Junior Euro 2019 elnevezésű robotika Európa-bajnokságot, ahol a Baptista Szeretetszolgálat csapata három kategóriában képviselte Magyarországot.

De Coll Ágnesnek, az emberkereskedelem elleni program vezetőjének elismerése

Washington - A Baptista Szeretetszolgálat programvezetője, De Coll Ágnes egyike annak a nyolc embernek a világ minden tájáról, akit elismertek az emberkereskedelem elleni küzdelem érdekében tett erőfeszítéseiért Washington DC-ben, 2019. június 20-án! Gratulálunk!

A Baptista Szeretetszolgálat szakemberei Kelet-Ukrajnában nyújtanak segítséget

A Visegrádi Alap által támogatott projekt fő célkitűzése a helyi közösségek erősítése Ukrajnában: a Visegrádi Csoport országai által szerzett tapasztalatok továbbadása, valamint az összes V4-ország (Szlovákia, Csehország, Magyarország, Lengyelország) és Ukrajna nonprofit szervezetei közötti együttműködés erősítése.

Lap tetejére