X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Szájmaszkok és arcpajzsok hajléktalanok ellátását végző intézményeknek

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2020. április 18., szombat 13:49

 

Budapest  - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási és szociális intézményeiben folyamatosan készítik a szájmaszkokat, a Seregélyesi Baptista Általános Iskolából például már több ezer különleges anyagból összeállított darabot küldtek el oda, ahol arra a legnagyobb szükség van.


Minap Seregélyesről kapott összesen nyolcszáz darabot három intézmény, a Baptista Szociális Centrum Maglódi úti telephelye, az Utcafront Menedék Hajléktalan Személyek és Szenvedélybetegek Integrált Intézménye a Bánya utcában és a Myrai Vallási Közhasznú Egyesület hajléktalanok nappali intézménye. A Rescue24 Tűzoltó és Kutató- Mentő nemzetközi csoport arcpajzsokkal segített.


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Szív alakzatban álltuk körbe az Országalmát: összefogás a túlélésért

Székesfehérvár - Az újraélesztés világnapja alkalmából egy közös fényképpel hívták fel a figyelmet Székesfehérvár belvárosában mindazokra, akik megmenthetőek lennének, ha megkapják a gyors és bátor segítséget.

Jubileumi konferencia és ünnep - most már 25 esztendő után

Egerszalók – Konferencián vetettek számot az alapítás óta eltelt negyed évszázadról és beszéltek az előttük álló újabb feladatokról és kihívásokról a Baptista Szeretetszolgálat intézményeinek vezetői, munkatársai.

Légy szakmai megvalósító a Baptista Szeretetszolgálat „Jelenlét Csapatában”!

A Baptista Szeretetszolgálat felsőfokú szakmai megvalósító munkatársakat keres Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, azonnali munkakezdéssel.

Lap tetejére