X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

A télre készülnek az Utcafront munkatársai

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. október 28., szerda 08:14

 

A téli, különösen hideg hónapokban a hajléktalan emberek sokkal inkább ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, mint a melegebb időszakban. A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai arra hívják fel a leendő támogatók figyelmét, hogy a télre való felkészülés jegyében szükség lenne pokrócokra, kabátokra, téli cipőkre, zoknikra, nadrágokra és pulóverekre. A jelentkezéseket Berényi Richárd, az Utcafront utcai szociális munkájának koordinátora várja a krizis@baptistasegely.hu címen, vagy a 06-20-7759067-es telefonszámon.

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Magyarországi tanulmányút a kelet-ukrajnai programhoz kapcsolódóan

Budapest - A Visegrádi Alap és a Koreai Köztársaság Pénzügyminisztériuma által támogatott kelet-ukrajnai programunkban év eleje óta folynak képzések Dnyipróban. A program keretében hárman vehettek részt egy magyarországi tanulmányúton.

Fókuszban a tudás és a tapasztalat átadása: program a civilekért

Budapest - A Visegrádi Alap által támogatott nyugat-ukrajnai programunkban év eleje óta folynak képzések Nagydobronyban. A program keretében a résztvevők közül tizenketten kapnak lehetőséget arra, hogy valamelyik „visegrádi négyes“ országba látogassanak és négynapos tanulmányúton vegyenek részt.

Gondozók jelentkezését várja a Baptista Integrációs Központ

A Baptista Integrációs Központ szakgondozót, gondozót, családgondozót keres.

Lap tetejére