X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

A télre készülnek az Utcafront munkatársai

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. október 28., szerda 08:14

 

A téli, különösen hideg hónapokban a hajléktalan emberek sokkal inkább ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, mint a melegebb időszakban. A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai arra hívják fel a leendő támogatók figyelmét, hogy a télre való felkészülés jegyében szükség lenne pokrócokra, kabátokra, téli cipőkre, zoknikra, nadrágokra és pulóverekre. A jelentkezéseket Berényi Richárd, az Utcafront utcai szociális munkájának koordinátora várja a krizis@baptistasegely.hu címen, vagy a 06-20-7759067-es telefonszámon.

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

T a n é v n y i t ó 2 0 1 9: segítségeddel fesztivált nyerhet az iskolád!

Támogasd az iskolakezdést ott, ahol a legnehezebb a szeptember és nyerj iskoládnak egy Évnyitó Fesztivált! Mező Misi a talpalávalót, Polgár Tünde a jó hangulatot, a Baptista Szeretetszolgálat a „vásárfiát” és a remek falatokat biztosítja a nagyszerűnek ígérkező eseményhez. Gyűjtsétek össze június 3. és 14. között azt, amire már nincs szükségetek, mert sok lett, kicsi lett, más kellett, vagy éppen megmaradt, de még használható, ám nélküle Ti se kezdtétek volna el a sulit! A Baptista Szeretetszolgálat pedig eljuttatja az adományokat oda, ahol arra a legnagyobb szükség van.

A gratuláció és a köszönet hangjai a segélyszervezet konferenciáján

Galyatető – A Baptista Szeretetszolgálat 2019. évi, sorrendben nyolcadik országos vezetői konferenciáját május 15-én és 16-án rendezték meg. A segélyszervezet irányítói, szociális és oktatási területen dolgozó vezetői és munkatársai két napon át összegezték és értékelték az elmúlt időszak eredményeit, beszéltek a terveikről és előadásokat hallgattak meg a legfontosabb programokról.

Bíró Heni az Ultrabalatonon fut a fogyatékkal élő gyerekekért!

Balatonfüred – Bíró Heni, a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági futója újabb versenyt teljesít a váci intézményünkben ellátott gyermekekért. Útnak indult az Ultrabalaton mezőnye!

Lap tetejére