X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

A nyírbogdányi robotikások győzelemsorozata

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. június 08., hétfő 12:45

A nyírbogdányi Kazinczy Ferenc Baptista Óvoda, Általános és Alapfokú Művészeti Iskola csapata öt robottal vett részt a megmérettetésen. A Kecskemét Open Sumo versenyen két robotjuk jutott a négyes döntőbe, ahol végül az egyik robot a negyedik, egy másik pedig a versenyt megnyerve első helyen végzett. A II. Bottle Sumo versenyen ugyancsak nyírbogdányi siker született. Három robotjuk jutott a négyes döntőbe, ahol végül az első, a harmadik és a negyedik helyezéseknek örülhettek a csapat tagjai: ifjabb Abán Csaba, Jakab Ágnes, Papcsák Nóra Annamária, Poór Fanni és Poór Lili. A fiatalokat Abán Csaba készítette fel a feladatokra. A nyírbogdányiak e kihívással zárták a 2014-2015-ös tanév robotika versenysorozatát, amelynek során mind a hét országos megmérettetésüket megnyerve összesen huszonnégy dobogós helyezést értek el, valamint kvalifikálták csapatukat a RoboCup Junior 2015 világversenyre, melynek helyszíne Kínában lesz.

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

T a n é v n y i t ó 2 0 1 9: segítségeddel fesztivált nyerhet az iskolád!

Támogasd az iskolakezdést ott, ahol a legnehezebb a szeptember és nyerj iskoládnak egy Évnyitó Fesztivált! Mező Misi a talpalávalót, Polgár Tünde a jó hangulatot, a Baptista Szeretetszolgálat a „vásárfiát” és a remek falatokat biztosítja a nagyszerűnek ígérkező eseményhez. Gyűjtsétek össze június 3. és 14. között azt, amire már nincs szükségetek, mert sok lett, kicsi lett, más kellett, vagy éppen megmaradt, de még használható, ám nélküle Ti se kezdtétek volna el a sulit! A Baptista Szeretetszolgálat pedig eljuttatja az adományokat oda, ahol arra a legnagyobb szükség van.

A gratuláció és a köszönet hangjai a segélyszervezet konferenciáján

Galyatető – A Baptista Szeretetszolgálat 2019. évi, sorrendben nyolcadik országos vezetői konferenciáját május 15-én és 16-án rendezték meg. A segélyszervezet irányítói, szociális és oktatási területen dolgozó vezetői és munkatársai két napon át összegezték és értékelték az elmúlt időszak eredményeit, beszéltek a terveikről és előadásokat hallgattak meg a legfontosabb programokról.

Bíró Heni az Ultrabalatonon fut a fogyatékkal élő gyerekekért!

Balatonfüred – Bíró Heni, a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági futója újabb versenyt teljesít a váci intézményünkben ellátott gyermekekért. Útnak indult az Ultrabalaton mezőnye!

Lap tetejére