“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Diótörő és Egérkirály: családi musical a Cipősdoboz Akcióért!

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2017. október 31., kedd 12:10

 

Hoffmann varázslatos meséjét az egészen kicsiktől az egészen nagyokig mindenkinek bátran ajánljuk. A látványos produkcióban az Egérkirály bájosan gonosz figurája küzd az emberek szeretetéért. Aki meglátogatja december 17-én az előadást, az ország egyik legnagyobb jótékonysági akcióját is támogatja és tesz a rászoruló gyerekek boldogabb karácsonyáért!

Ebben eltökélten hisz a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akciójának csapata, akik idén jótékonysági partnerként csatlakoztak az előadáshoz. Varázsoljunk együtt: 2017. december 17-én, 14 óra 30-kor a Papp László Budapest Sportarénában minden kiderül! Az előadás előtt és azt követően bárki részese lehet a közös karácsonyi csodának, s bekapcsolódhat a jótékonysági akcióba, ha elkészíti személyre szabott ajándékdobozát, s leadja a www.ciposdoboz.hu oldalon olvasható listán szereplő gyűjtőpontok egyikén. A 1355-ös adományvonal hívásával pedig további 300 forinttal járulhatnak hozzá a támogatók az akció sikerességéhez.

Jegyvásárlás itt: broadway.hu

 


KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Pavelcze László, mentőcsapatunk parancsnoka az Év embere lett Fejérben

Pákozd - Pavelcze László, a Baptista Szeretetszolgálat veszélyhelyzet-kezelési igazgatója, a HUBA Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi Csoport parancsnoka lett az Év embere 2023-ban Fejér vármegyében - ez derült ki a vármegye hírportáljának szavazásából.

2000-nél több családnak segít karácsonykor a Lidl

Budapest – A Lidl Magyarország szívügyének tekinti a társadalmi felelősségvállalást, melynek jegyében hosszú évek óta szervez adománygyűjtő programot a szeretet ünnepe alkalmával is. A vállalat az idei rendhagyó kezdeményezésének köszönhetően összesen közel 20 millió forint értékben adott át élelmiszereket a Baptista Szeretetszolgálatnak.

Elismerések, díjak a 2023-as év legjobb szeretetszolgálatosainak

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje munkájukat. A 2023. év elismeréseit december 15-én a Benczúr utcai Baptista Házban vehették át munkatársaink, önkénteseink.

Lap tetejére