“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

AKTUÁLIS HÍREINK

Közös ételosztást szervezett a Baptista Szeretetszolgálat és az Óbudai Egyetem

Budapest - Közös ételosztást szervezett február 18-án az Óbudai Egyetem és a Baptista Szeretetszolgálat, 300 adag étel talált gazdára.

Orgonák éjszakája a Szeretetotthonban

A Filharmónia Magyarország által szervezett programsorozat részeként a Baptista Szeretetszolgálat Szeretetotthonának ellátottjai is részt vehettek szombaton egy lélekemelő előadáson.

Szociális és segítő munkatársakat, valamint pénztárost keresünk

Budapest - A Baptista Integrációs Központ hat telephelyen közel 750 lakhatását elvesztett, segítségre szoruló ember, és család számára nyújt szakszerű szociális szolgáltatást. A szervezet szociális és segítő munkatársakat, valamint pénztárost, pénzügyi ügyintézőt keres.

Egy újabb szociális intézményt nyitottunk a Fejér megyei Seregélyesen

Seregélyes - A segélyszervezet Tábita Alapszolgáltatási Központja csütörtökön ünnepélyes külsőségek mellett nyitott új intézményt Seregélyes-Szőlőhegyen, és ezzel bővítette a szociális szolgáltatások kínálatát.

Segítő munkatársakat keresünk

A főváros második legnagyobb hajléktalan embereket és családokat ellátó intézménye, a Baptista Integrációs Központ 150 férőhelyes hajléktalanok kiléptető szállójára teljes állású segítőt keres.

Megnyitottuk a Tábita Remény Házát

Nagyecsed - A Baptista Szeretetszolgálat Tábita Alapszolgáltatási Központja ünnepélyes külsőségek mellett nyitotta meg legújabb intézményét, a Nagyecsedi Tábita Remény Házát. A szervezet egy új szolgáltatási elemmel bővítette ellátási formáit Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, a mátészalkai járásban.

Élelmiszer adományok az ellátottak részére

Folytatódik az évek óta tartó sikeres együttműködés a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel.

Közös ételosztást szervezett a Baptista Szeretetszolgálat és az Óbudai Egyetem

Budapest - 2022. január 29-én, szombaton az Óbudai Egyetem humanitárius műveletek menedzser képzésben résztvevő hallgatói gyakorlatot szerveztek, melynek keretén belül meleg ételt biztosítottak a kerület, valamint a főváros rászoruló lakóinak – ötszáz főnek – a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével.

Sulipakk tanszercsomagokat osztottunk kelet-magyarországi településeken

Mátészalka - A Baptista Szeretetszolgálat ebben az esztendőben is Sulipakk tanszercsomaggal segíti a tanévkezdést azokon a helyeken, ahol erre a támogatásra nagy szükség van.

Szociális étkeztetés a fővárosban a Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központjánál!

Budapest több kerületében gondoskodunk azokról, akik koruk, egészségügyi állapotuk, fogyatékosságuk okán maguk és családtagjaik részére nem tudják biztosítani a napi egyszeri meleg étkezést.

Lap tetejére