“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Folytatódik a Flame-program, a mozgássérült gyerekekkel foglalkozó szakemberek képzése

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. szeptember 09., szerda 12:06

 

A Baptista Szeretetszolgálat a világ számos pontján képzett konduktorokat, mozgássérült gyermekekkel foglalkozó helyi szakembereket. E munka részeként Vietnamban például ma három helyszínen is dolgoznak a Pető-módszer alapján a vietnamiak. A magyar segélyszervezet szakembereinek munkája nyomán sok látványos eredmény született, amelynek gyógyulás a bizonyítéka. Szeptemberben például egy mozgássérült vietnami kislány érkezett édesanyjával és konduktorával Magyarországra, mert további gyógyítása a magyar fővárosban jobb esélyekkel folytatódhat, mint hazájában. A Baptista Szeretetszolgálat tovább folytatja a Flame-programot, amely a segélyszervezet egyik legeredményesebb tevékenysége.        

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

„Akadt, aki sírva hozta a felajánlását”

Budapest, Győr, Esztergom - Ebben az évben a Baptista Szeretetszolgálat intézményi családjához tartozó Tábita Alapszolgáltatási Központ már három telephelyen tartott élelmiszergyűjtést az elmúlt hétvégén. Budapesten, Győrben és Esztergomban a Magyar Élelmiszerbank keretén belül péntek délutántól vasárnap estig a munkatársak nagy lelkesedéssel álltak az emberek elé adománygyűjtés céljából egy-egy nagyobb üzletben.

November 12-én ünnepeljük a Szociális Munka Napját

Ekkor köszöntjük azok bátor és áldozatos munkáját, akik az egyik legnagyobb kitartást és hitet igénylő hivatás szakemberei az új század eddigi legnehezebb korszakában.

Teltházas kortárs színielőadások a klímaváltozásról

Budapest - A Climate of Change Turné szeptember elején budapesti állomására érkezett, és az olasz társulat két teltházas, nagysikerű előadást tartott a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében.

Lap tetejére