X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Visegrádi tapasztalatok az örmény és grúz civil kapacitásbővítésben

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. február 12., csütörtök 13:10

A pályázatot elindító találkozóra grúz, örmény, cseh és szlovák partnereink részvételével került sor Budapesten február 9-10-én. A visegrádi tapasztalatokkal történő civil kapacitásfejlesztési programban az örmény és grúz baptista civilszervezetek mellett a visegrádi országok civilszervezetei (cseh Karitas, szlovák ADRA, és a Baptista Szeretetszolgálat) vesznek részt. A projekt célja intézményi és egyéb fund rasing az örmény és grúz civilszervezetek között. Hétfő reggel először találkozott egymással az öt partnerszervezet, és így a gyakorlatban elindult az egy éves program megvalósítása.

logo

 

logo2

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Tóásó Előd kártérítést kaphat a szörnyű bolíviai börtönévekért

La Paz - Úgy tűnik, ha lassan ugyan, de még a világ olyan helyein is kiderülhet az igazság, mint amilyen Dél-Amerika, mint amilyen Bolívia. Igaz, egy kisebb politikai földindulás kellett hozzá. Tóásó Elődöt kérdeztük a fejleményekről.

December 26-án volt 15 éve annak, hogy lecsapott a dél-kelet ázsiai cunami

Colombo - Elsősorban magyarországi adományozóinak köszönhetően árvaházat és Help-falut épített a Baptista Szeretetszolgálat a 2004-es szökőár után Srí Lankán.

Szakembereink tudását az Egyesült Államokban is nagyra értékelik

Dallas – A Dallas Baptista Egyetemen október 10-én és 11-én először rendeztek Humanitárius Akadémia elnevezésű konferenciát, ahol a magyar Baptista Szeretetszolgálat három szakembere is az előadók között volt.

Lap tetejére