“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Külföld

Visegrádi tapasztalatok az örmény és grúz civil kapacitásbővítésben

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. február 12., csütörtök 13:10

A pályázatot elindító találkozóra grúz, örmény, cseh és szlovák partnereink részvételével került sor Budapesten február 9-10-én. A visegrádi tapasztalatokkal történő civil kapacitásfejlesztési programban az örmény és grúz baptista civilszervezetek mellett a visegrádi országok civilszervezetei (cseh Karitas, szlovák ADRA, és a Baptista Szeretetszolgálat) vesznek részt. A projekt célja intézményi és egyéb fund rasing az örmény és grúz civilszervezetek között. Hétfő reggel először találkozott egymással az öt partnerszervezet, és így a gyakorlatban elindult az egy éves program megvalósítása.

logo

 

logo2

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Amerikai egészségügyi csoportot kísértünk el Kárpátaljára

Nagydobrony - Megérkezett és elkezdte munkáját Kárpátalján a keresztény önkéntesekből álló egészségügyi csoport, amelynek tagjai a következő napokban missziót végeznek az ottani magyarul beszélő, mélyszegénységben élő romák között. A csoport logisztikai biztosítását a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai végzik immár sok éve.

Robotika: a kategóriában az eddigi legnagyobb magyar siker!

Sydney - Az ausztráliai Sydneyben rendezték meg 2019. július 2-től 8-ig a RoboCup Junior (RCJ) elnevezésű világversenyt, amelynek Rescue kategóriáiban a Baptista Szeretetszolgálat robotika csapata hatodik alkalommal képviselte Magyarországot.

Európa második legeredményesebb EB résztvevője volt a baptista csapat

Hannover – 2019. június 21-től 23-ig Hannoverben rendezték meg a RoboCup Junior Euro 2019 elnevezésű robotika Európa-bajnokságot, ahol a Baptista Szeretetszolgálat csapata három kategóriában képviselte Magyarországot.

Lap tetejére