X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Külföld

Világbajnoki ezüstérem Portugáliában

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. március 30., szerda 18:18

 

Dániel az elmúlt évi jó szereplését idén megismételte. Tavaly világbajnokságot nyert, idén pedig egy korosztállyal feljebb világbajnoki ezüst- és bronzérmet szerzett. Kimagasló eredményei szorgalmas és kitartó munkájának köszönhetőek, hiszen Sárosdon és Seregélyesen is részt vesz minden edzésen. Kordás István és Koncz Gábor edzők segítik. A seregélyesi baptista iskola egykori tanulója, Tóth Ádám a versenyen két világbajnoki arannyal gazdagította kollekcióját. Ádám egyébként 2015 októbere óta tart magas szakmai színvonalú edzéseket a seregélyesi általános iskolában.

   

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Amerikai egészségügyi csoportot kísértünk el Kárpátaljára

Nagydobrony - Megérkezett és elkezdte munkáját Kárpátalján a keresztény önkéntesekből álló egészségügyi csoport, amelynek tagjai a következő napokban missziót végeznek az ottani magyarul beszélő, mélyszegénységben élő romák között. A csoport logisztikai biztosítását a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai végzik immár sok éve.

Robotika: a kategóriában az eddigi legnagyobb magyar siker!

Sydney - Az ausztráliai Sydneyben rendezték meg 2019. július 2-től 8-ig a RoboCup Junior (RCJ) elnevezésű világversenyt, amelynek Rescue kategóriáiban a Baptista Szeretetszolgálat robotika csapata hatodik alkalommal képviselte Magyarországot.

Európa második legeredményesebb EB résztvevője volt a baptista csapat

Hannover – 2019. június 21-től 23-ig Hannoverben rendezték meg a RoboCup Junior Euro 2019 elnevezésű robotika Európa-bajnokságot, ahol a Baptista Szeretetszolgálat csapata három kategóriában képviselte Magyarországot.

Lap tetejére