X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Külföld

Világbajnoki ezüstérem Portugáliában

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. március 30., szerda 18:18

 

Dániel az elmúlt évi jó szereplését idén megismételte. Tavaly világbajnokságot nyert, idén pedig egy korosztállyal feljebb világbajnoki ezüst- és bronzérmet szerzett. Kimagasló eredményei szorgalmas és kitartó munkájának köszönhetőek, hiszen Sárosdon és Seregélyesen is részt vesz minden edzésen. Kordás István és Koncz Gábor edzők segítik. A seregélyesi baptista iskola egykori tanulója, Tóth Ádám a versenyen két világbajnoki arannyal gazdagította kollekcióját. Ádám egyébként 2015 októbere óta tart magas szakmai színvonalú edzéseket a seregélyesi általános iskolában.

   

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Európa második legeredményesebb EB résztvevője volt a baptista csapat

Hannover – 2019. június 21-től 23-ig Hannoverben rendezték meg a RoboCup Junior Euro 2019 elnevezésű robotika Európa-bajnokságot, ahol a Baptista Szeretetszolgálat csapata három kategóriában képviselte Magyarországot.

De Coll Ágnesnek, az emberkereskedelem elleni program vezetőjének elismerése

Washington - A Baptista Szeretetszolgálat programvezetője, De Coll Ágnes egyike annak a nyolc embernek a világ minden tájáról, akit elismertek az emberkereskedelem elleni küzdelem érdekében tett erőfeszítéseiért Washington DC-ben, 2019. június 20-án! Gratulálunk!

A Baptista Szeretetszolgálat szakemberei Kelet-Ukrajnában nyújtanak segítséget

A Visegrádi Alap által támogatott projekt fő célkitűzése a helyi közösségek erősítése Ukrajnában: a Visegrádi Csoport országai által szerzett tapasztalatok továbbadása, valamint az összes V4-ország (Szlovákia, Csehország, Magyarország, Lengyelország) és Ukrajna nonprofit szervezetei közötti együttműködés erősítése.

Lap tetejére