X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Újabb, 7,4-es erősségű földrengés rázta meg Nepált

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. május 13., szerda 14:34

 

Alig több mint két hét telt el a Nepálban 80 éve nem látott erősségű földrengés pusztítása óta. Május 12-én egy Richter-skála szerinti 7,4-es utórengés döntötte le a már meggyengült épületeket. Információink szerint az áldozatok száma mára elérte a százat.

Nepáli kollégáink aktívan segítik a rászorulókat humanitárius segélyezési program keretein belül, ami étel, ivóvíz, sátorponyvák, takarók, tisztálkodási eszközök, valamint gyógyszerek osztását jelenti.

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Tóásó Előd kártérítést kaphat a szörnyű bolíviai börtönévekért

La Paz - Úgy tűnik, ha lassan ugyan, de még a világ olyan helyein is kiderülhet az igazság, mint amilyen Dél-Amerika, mint amilyen Bolívia. Igaz, egy kisebb politikai földindulás kellett hozzá. Tóásó Elődöt kérdeztük a fejleményekről.

December 26-án volt 15 éve annak, hogy lecsapott a dél-kelet ázsiai cunami

Colombo - Elsősorban magyarországi adományozóinak köszönhetően árvaházat és Help-falut épített a Baptista Szeretetszolgálat a 2004-es szökőár után Srí Lankán.

Szakembereink tudását az Egyesült Államokban is nagyra értékelik

Dallas – A Dallas Baptista Egyetemen október 10-én és 11-én először rendeztek Humanitárius Akadémia elnevezésű konferenciát, ahol a magyar Baptista Szeretetszolgálat három szakembere is az előadók között volt.

Lap tetejére