“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Külföld

Újabb, 7,4-es erősségű földrengés rázta meg Nepált

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. május 13., szerda 14:34

 

Alig több mint két hét telt el a Nepálban 80 éve nem látott erősségű földrengés pusztítása óta. Május 12-én egy Richter-skála szerinti 7,4-es utórengés döntötte le a már meggyengült épületeket. Információink szerint az áldozatok száma mára elérte a százat.

Nepáli kollégáink aktívan segítik a rászorulókat humanitárius segélyezési program keretein belül, ami étel, ivóvíz, sátorponyvák, takarók, tisztálkodási eszközök, valamint gyógyszerek osztását jelenti.

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Amerikai egészségügyi csoportot kísértünk el Kárpátaljára

Nagydobrony - Megérkezett és elkezdte munkáját Kárpátalján a keresztény önkéntesekből álló egészségügyi csoport, amelynek tagjai a következő napokban missziót végeznek az ottani magyarul beszélő, mélyszegénységben élő romák között. A csoport logisztikai biztosítását a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai végzik immár sok éve.

Robotika: a kategóriában az eddigi legnagyobb magyar siker!

Sydney - Az ausztráliai Sydneyben rendezték meg 2019. július 2-től 8-ig a RoboCup Junior (RCJ) elnevezésű világversenyt, amelynek Rescue kategóriáiban a Baptista Szeretetszolgálat robotika csapata hatodik alkalommal képviselte Magyarországot.

Európa második legeredményesebb EB résztvevője volt a baptista csapat

Hannover – 2019. június 21-től 23-ig Hannoverben rendezték meg a RoboCup Junior Euro 2019 elnevezésű robotika Európa-bajnokságot, ahol a Baptista Szeretetszolgálat csapata három kategóriában képviselte Magyarországot.

Lap tetejére