X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Szír menekülttáborba vittek adományt a baptisták

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2013. november 15., péntek 18:04

Gál Dávid, a segélyszervezet nemzetközi igazgatója elmondta, a táborlakók szükségeinek megfelelően higiéniai eszközöket, babakocsikat, gyermekbútorokat, oktatási segédeszközöket, matracokat, ruhaneműt és háztartási eszközöket kaptak. Becslések szerint jelenleg mintegy 12 ezer szír menekült tartózkodik Bulgáriában, ami az ország számára komoly megterhelést jelent. Az átadáson jelen volt Vad Zoltán, a szófiai magyar nagykövetség munkatársa is. 

 sziradamsziratadas1szirkisfiuszirszoba

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Tóásó Előd kártérítést kaphat a szörnyű bolíviai börtönévekért

La Paz - Úgy tűnik, ha lassan ugyan, de még a világ olyan helyein is kiderülhet az igazság, mint amilyen Dél-Amerika, mint amilyen Bolívia. Igaz, egy kisebb politikai földindulás kellett hozzá. Tóásó Elődöt kérdeztük a fejleményekről.

December 26-án volt 15 éve annak, hogy lecsapott a dél-kelet ázsiai cunami

Colombo - Elsősorban magyarországi adományozóinak köszönhetően árvaházat és Help-falut épített a Baptista Szeretetszolgálat a 2004-es szökőár után Srí Lankán.

Szakembereink tudását az Egyesült Államokban is nagyra értékelik

Dallas – A Dallas Baptista Egyetemen október 10-én és 11-én először rendeztek Humanitárius Akadémia elnevezésű konferenciát, ahol a magyar Baptista Szeretetszolgálat három szakembere is az előadók között volt.

Lap tetejére