X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Nemzetközi konferencia Padovában

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. február 16., hétfő 16:36

A konferencia célja, hogy közös platformon egyeztessenek a gyermekbűncselekmények, a csicskáztatás, és szervezett koldultatás áldozatainak határokon átnyúló segítéséről. Munkatársunk a magyarországi helyzet feltárása mellett, szakmai segítséget is adott a konferencia résztvevőinek, akik a helyi olasz partnerek mellett számos európai országból érkeztek. 

 

 

A Baptista Szeretetszolgálat elkötelezett az emberkereskedelem elleni harcban. Napjainkban is több védett-házat, és reintegrációs otthont tartunk fent, ahol az emberkereskedelem áldozatai biztonságban, és szakemberek segítségével gyógyulhatnak, és rehabilitálódhatnak. Ezek mellett aktívan részt veszünk az iskolákban a megelőző programokkal, tanácsadással, és igyekszünk felhívni a diákok figyelmét az emberkereskedelem veszélyeire. Munkatársaink együttműködésben a Magyar Rendőrséggel, a  Belügyminisztériummal, és más civilszervezetekkel azon dolgoznak, hogy a hét minden napján, és a nap minden órájában segítségére legyenek az áldozatoknak. 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Tóásó Előd kártérítést kaphat a szörnyű bolíviai börtönévekért

La Paz - Úgy tűnik, ha lassan ugyan, de még a világ olyan helyein is kiderülhet az igazság, mint amilyen Dél-Amerika, mint amilyen Bolívia. Igaz, egy kisebb politikai földindulás kellett hozzá. Tóásó Elődöt kérdeztük a fejleményekről.

December 26-án volt 15 éve annak, hogy lecsapott a dél-kelet ázsiai cunami

Colombo - Elsősorban magyarországi adományozóinak köszönhetően árvaházat és Help-falut épített a Baptista Szeretetszolgálat a 2004-es szökőár után Srí Lankán.

Szakembereink tudását az Egyesült Államokban is nagyra értékelik

Dallas – A Dallas Baptista Egyetemen október 10-én és 11-én először rendeztek Humanitárius Akadémia elnevezésű konferenciát, ahol a magyar Baptista Szeretetszolgálat három szakembere is az előadók között volt.

Lap tetejére