“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Felkészítő tréning Jerevánban

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. január 12., kedd 13:40

 

 

Gál Dávid, a segélyszervezet nemzetközi igazgatója és Baczkó Zsuzsanna projektvezető a Visegrádi Alap támogatásával – cseh és szlovák partnereikkel együtt – felkészítő tréninget vezet január 16-tól négy napon át az örmény fővárosban, ahol mintegy félszáz helyi civil szervezet irányítójának, munkatársának adják át tapasztalataikat. Elsősorban arra oktatják örmény kollégáikat, miként kell egy civil szervezetnek megteremteni a megfelelő működéshez szükséges feltételeket, miként kell pályáznia, költségvetést készítenie. Korábban Grúziában (képünkön) már történt egy ilyen felkészítő tréning, ahol a résztvevők nagy sikerként beszéltek a programról, a kapott tudást rendkívül értékesnek nevezték. A jereváni tréning újabb bizonyítéka a Baptista Szeretetszolgálat nemzetközi elismertségének.         

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Szakemberképzés és egészségügyi segítségnyújtás Csádban

N'Djamena ¬ Többoldalú együttműködés keretében a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei is részt vettek az elmúlt hetekben Csádban lezajlott orvos-humanitárius misszióban.

Finn segélyszolgálati vezetővel a határon, úton Kárpátaljára

Beregsurány - Az ukrajnai háborúval kapcsolatos kárpátaljai tevékenységét részben a finn Fida segélyszervezettel való együttműködésben hajtja végre a Baptista Szeretetszolgálat.

Libanoni és szíriai gazdákat segít a Hungary Helps Programon keresztül a Baptista Szeretetszolgálat

Bejrút – 2023. július 29-én ünnepélyes keretek között átadtuk a magyar innovációval készült Gyökéritatót a szír és a libanoni gazdák részére. Az ünnepélyes eseményen hazánk libanoni nagykövetségét Fodor Zoltán kereskedelmi attassé, a Hungary Helps Ügynökséget Kovács Péter vezérigazgató és munkatársai, a fogadó felet libanoni partnerszervezetünk vezérigazgatója, Nabil Costa, míg a Baptista Szeretetszolgálatot Gál Dávid ügyvezető igazgató és kollégái képviselték.

Lap tetejére