X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Amerikai orvosokkal Kárpátaljára

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. május 14., csütörtök 10:57

Az észak-karolinai baptisták fogorvosokból, nővérekből, ápolókból és egy szemész orvosból álló csoportja május 15-én, pénteken délben érkezik Magyarországra, majd a tizenegy tagú küldöttség Budapestről a Baptista Szeretetszolgálat munkatársaival együtt az ukrajnai Kárpátaljára utazik. Nagydobronyban, Kisdobronyban és más településeken mélyszegénységben élő rászorulók egészségügyi vizsgálatát végzik előre láthatóan egészen május 21-ig.   

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Tóásó Előd kártérítést kaphat a szörnyű bolíviai börtönévekért

La Paz - Úgy tűnik, ha lassan ugyan, de még a világ olyan helyein is kiderülhet az igazság, mint amilyen Dél-Amerika, mint amilyen Bolívia. Igaz, egy kisebb politikai földindulás kellett hozzá. Tóásó Elődöt kérdeztük a fejleményekről.

December 26-án volt 15 éve annak, hogy lecsapott a dél-kelet ázsiai cunami

Colombo - Elsősorban magyarországi adományozóinak köszönhetően árvaházat és Help-falut épített a Baptista Szeretetszolgálat a 2004-es szökőár után Srí Lankán.

Szakembereink tudását az Egyesült Államokban is nagyra értékelik

Dallas – A Dallas Baptista Egyetemen október 10-én és 11-én először rendeztek Humanitárius Akadémia elnevezésű konferenciát, ahol a magyar Baptista Szeretetszolgálat három szakembere is az előadók között volt.

Lap tetejére