“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Külföld

Amerikai orvosokkal Kárpátaljára

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. május 14., csütörtök 10:57

Az észak-karolinai baptisták fogorvosokból, nővérekből, ápolókból és egy szemész orvosból álló csoportja május 15-én, pénteken délben érkezik Magyarországra, majd a tizenegy tagú küldöttség Budapestről a Baptista Szeretetszolgálat munkatársaival együtt az ukrajnai Kárpátaljára utazik. Nagydobronyban, Kisdobronyban és más településeken mélyszegénységben élő rászorulók egészségügyi vizsgálatát végzik előre láthatóan egészen május 21-ig.   

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Amerikai egészségügyi csoportot kísértünk el Kárpátaljára

Nagydobrony - Megérkezett és elkezdte munkáját Kárpátalján a keresztény önkéntesekből álló egészségügyi csoport, amelynek tagjai a következő napokban missziót végeznek az ottani magyarul beszélő, mélyszegénységben élő romák között. A csoport logisztikai biztosítását a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai végzik immár sok éve.

Robotika: a kategóriában az eddigi legnagyobb magyar siker!

Sydney - Az ausztráliai Sydneyben rendezték meg 2019. július 2-től 8-ig a RoboCup Junior (RCJ) elnevezésű világversenyt, amelynek Rescue kategóriáiban a Baptista Szeretetszolgálat robotika csapata hatodik alkalommal képviselte Magyarországot.

Európa második legeredményesebb EB résztvevője volt a baptista csapat

Hannover – 2019. június 21-től 23-ig Hannoverben rendezték meg a RoboCup Junior Euro 2019 elnevezésű robotika Európa-bajnokságot, ahol a Baptista Szeretetszolgálat csapata három kategóriában képviselte Magyarországot.

Lap tetejére