“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

„HÁLÁS VAGYOK!”

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. október 20., csütörtök 16:33

A Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat nagy örömmel hív mindenkit arra az éves nagyszabású ünnepségre, amelynek hetedik alkalommal ad otthont 2016. november 6-án, vasárnap a Budapest Aréna. A közös hálaadónapra - amely egyben rendhagyó Istentisztelet lesz - Papp János, a Magyarországi Baptista Egyház elnöke és Szenczy Sándor, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke hozza az igei üzenetet. Rontó Kitty, Mező Misi, Pintér Béla és Szabó Balázs közös zenei szolgálata, valamint egy 500 fős gyermekkórus, az Újpesti Baptista Harangzenekar és a Budapest Fesztiválzenekar Zenevár programjának közreműködése mellett is csak akkor lesz teljes az este, ha gyülekezetek és közösségek együtt, egy emberként fejezhetik ki hálájukat Istennek! 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt határon innen és túl, hogy együtt ünnepeljünk és mondjunk köszönetet Isten sokféle áldásáért az életünkben. Hálát adunk többek között az idén húsz éves Baptista Szeretetszolgálatért, amelynek történetét egy kiállítás is bemutatja a Budapest Arénában. 

A belépés 500 forint regisztrációs díjhoz kötött, a meghívókkal érkezési sorrendben lehet helyet foglalni. 

A hálaadó nap felé vezető út a közösségi médiában is nyomon követhető lesz a #hálásvagyok címke (hashtag) segítségével. Lehetőség lesz arra is, hogy a rendezvényen élőben írja meg hálaadását, melyet egy hatalmas üzenőfalon is megjelenítünk. 

Találkozzunk, töltsük meg együtt közös hálánkkal a Budapest Arénát!

Jelentkezni az alábbi linken lehet: 

http://www.baptist.hu/halasvagyok/

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére