X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Vujity Tvrtko árverésre bocsátja Pulitzer-emlékdíját a Tábitha ház részére

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2016. december 11., vasárnap 18:54

A Pulitzer-emlékdíj árverezéséből befolyó teljes összeget a törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Ház kapja.

Ez az intézmény foglalkozik azokkal a beteg gyermekekkel, akiknek az orvostudomány mai állása szerint olyan betegségük van, amely az élet elvesztéséhez vezet. A Tábitha a legmagasabb szintű ellátást biztosítja a nehéz helyzetben lévő kicsiknek, fiatal felnőtteknek és családjaiknak.

Az árverésben való részvételét ide kattintva kezdeményezheti. (http://licit.tabitha.hu)

Ha nem licitálna a Pulitzer-emlékdíjra, hanem kisebb-nagyobb összeggel szeretné segíteni a gyermekhospiceház lakóit, akkor azt megteheti az alábbi weboldalon:

www.tabitha.hu/minden-adomany-szamit

Ha hívja a 1355-öt, akkor hívásonként 300 forinttal támogatja a hospiceház munkáját.

„Szerény módon mi is szeretnénk megköszönni nagylelkű adományát. Miután elküldte támogatását, megadott e-mail címére kap majd tőlünk egy egyedileg tervezett digitális képeslapot. Apró ajándékunk hatalmas köszönetet jelképez. Szimbóluma mindez annak, hogy az Ön Karácsonya lesz a legszebb! Azért a legszebb, mert idén Ön azoknak segített akiknek most a legnehezebb!”

Vujity Tvrtko

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Magyarországi tanulmányút a kelet-ukrajnai programhoz kapcsolódóan

Budapest - A Visegrádi Alap és a Koreai Köztársaság Pénzügyminisztériuma által támogatott kelet-ukrajnai programunkban év eleje óta folynak képzések Dnyipróban. A program keretében hárman vehettek részt egy magyarországi tanulmányúton.

Fókuszban a tudás és a tapasztalat átadása: program a civilekért

Budapest - A Visegrádi Alap által támogatott nyugat-ukrajnai programunkban év eleje óta folynak képzések Nagydobronyban. A program keretében a résztvevők közül tizenketten kapnak lehetőséget arra, hogy valamelyik „visegrádi négyes“ országba látogassanak és négynapos tanulmányúton vegyenek részt.

Gondozók jelentkezését várja a Baptista Integrációs Központ

A Baptista Integrációs Központ szakgondozót, gondozót, családgondozót keres.

Lap tetejére