X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

VITAVERSENY TÉMABEJELENTÉS - FELSŐOKTATÁS - 2. forduló

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2021. április 16., péntek 13:20

Hamarosan elérkezünk a #ClimateOfChange országos vitaversenyünk felsőoktatási ágának második fordulójához, aminek témája a következő tételmondat:

"GLOBAL CAPITALISM DOES  MORE HARM THAN GOOD FOR THE ENVIRONMENT. THEREFORE,  SERIOUS ECONOMIC SANCTIONS MUST BE USED AGAINST STATES THAT DO NOT ACT TO REDUCE CARBON EMISSIONS TO THE ESTABLISHED LEVEL." 

 
Az második forduló 2021. április 26-i hét folyamán zajlik.
A csapatok összesorsolása 2021. április 22-én történik
 
A versenyben való részvételhez szükséges információk és dokumentumok megtalálhatók IDE KATTINTVA!
 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Bővítését tervezik hazánk egyetlen gyermekhospice-házának

Törökbálint - Az élő szeretet és az emberi méltóság megjelenítője a Tábitha-ház - hangsúlyozta az Emberi Erőforrások Minisztériuma egészségügyért felelős államtitkára csütörtökön, a Pest megyei Törökbálinton, a gyermekhospice-ház fennállásának tizedik évfordulóján.

Szív alakzatban álltuk körbe az Országalmát: összefogás a túlélésért

Székesfehérvár - Az újraélesztés világnapja alkalmából egy közös fényképpel hívták fel a figyelmet Székesfehérvár belvárosában mindazokra, akik megmenthetőek lennének, ha megkapják a gyors és bátor segítséget.

Jubileumi konferencia és ünnep - most már 25 esztendő után

Egerszalók – Konferencián vetettek számot az alapítás óta eltelt negyed évszázadról és beszéltek az előttük álló újabb feladatokról és kihívásokról a Baptista Szeretetszolgálat intézményeinek vezetői, munkatársai.

Lap tetejére