X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Visszaélnek a Baptista Szeretetszolgálat nevével

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. július 09., csütörtök 13:47

 

Az elmúlt napokban több olyan bejelentés is érkezett hozzánk, mely szerint egy Ország Csaba Zsolt (máskor Magyar Csaba Zoltán) néven a Szeretetszolgálat mukatársaként vagy képviselőjeként bemutatkozó ember visszaélt a nevünkkel. Legutóbb a Keleti pályaudvarnál menekülteket segítő önkénteseknek ajánlott fel több száz adag melegételt, Kispesten pedig adományokat ígért rászoruló családoknak, illetve jelentkezőket gyűjtött és előleget szedett egy augusztusi gyerektáborra. 

A Baptista Szeretetszolgálat ezúton közli, hogy nincs ilyen nevű munkatársa, illetve arra kér mindenkit, hogy hasonló megkeresések esetén érdeklődjön a Szeretetszolgálat központi számán (06-1-466-5978).

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Caola Zrt. is azok között van, akik segítik a védekezést

Diósd – A Caola Zrt. ötezer liternyi kéz- és felületfertőtlenítő-szer adományának átadásán jelen volt Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke is.

Sikeresen véget ért az egyhetes licit

Budapest – Mintegy 810 ezer forint gyűlt össze Vujity Tvrtko és Ambrus Attila felajánlása nyomán, az összeg a járvány miatt nehéz helyzetbe jutott rászorulókhoz kerül.

Maszkok, fertőtlenítőszer és Béres Csepp érkezett Kiskőrösre

Kiskőrös - A Baptista Szeretetszolgálat május 14-én, csütörtökön adományokat adott át a Kiskőrösi Baptista Szeretetház részére: a maszkok, fertőtlenítőszerek és más készítmények természetesen továbbra is a legjobban veszélyeztetebbek, az idős emberek védelmét szolgálják.

Lap tetejére