X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Visszaélnek a Baptista Szeretetszolgálat nevével

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. július 09., csütörtök 13:47

 

Az elmúlt napokban több olyan bejelentés is érkezett hozzánk, mely szerint egy Ország Csaba Zsolt (máskor Magyar Csaba Zoltán) néven a Szeretetszolgálat mukatársaként vagy képviselőjeként bemutatkozó ember visszaélt a nevünkkel. Legutóbb a Keleti pályaudvarnál menekülteket segítő önkénteseknek ajánlott fel több száz adag melegételt, Kispesten pedig adományokat ígért rászoruló családoknak, illetve jelentkezőket gyűjtött és előleget szedett egy augusztusi gyerektáborra. 

A Baptista Szeretetszolgálat ezúton közli, hogy nincs ilyen nevű munkatársa, illetve arra kér mindenkit, hogy hasonló megkeresések esetén érdeklődjön a Szeretetszolgálat központi számán (06-1-466-5978).

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A gratuláció és a köszönet hangjai a segélyszervezet konferenciáján

Galyatető – A Baptista Szeretetszolgálat 2019. évi, sorrendben nyolcadik országos vezetői konferenciáját május 15-én és 16-án rendezték meg. A segélyszervezet irányítói, szociális és oktatási területen dolgozó vezetői és munkatársai két napon át összegezték és értékelték az elmúlt időszak eredményeit, beszéltek a terveikről és előadásokat hallgattak meg a legfontosabb programokról.

Bíró Heni az Ultrabalatonon fut a fogyatékkal élő gyerekekért!

Balatonfüred – Bíró Heni, a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági futója újabb versenyt teljesít a váci intézményünkben ellátott gyermekekért. Útnak indult az Ultrabalaton mezőnye!

Fejlesztés a hátrányos helyzetű gyermekekért a Bükk egyik falujában

Bükkszentmárton – A Baptista Szeretetszolgálat nevelőszülői hálózatának tagjai, szülők és gyermekek lesznek a kedvezményezettjei annak a fejlesztésnek, amely hetekkel korábban a Bükk-hegység egyik falujában kezdődött el. A projekt résztvevői és a helybéliek április 24-én, szerdán találkoztak a helyszínen, hogy rövid ünnepség keretein belül üdvözöljék a beruházás sikerét.

Lap tetejére