X

“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Belföld

Visszaélnek a Baptista Szeretetszolgálat nevével

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2015. július 09., csütörtök 13:47

 

Az elmúlt napokban több olyan bejelentés is érkezett hozzánk, mely szerint egy Ország Csaba Zsolt (máskor Magyar Csaba Zoltán) néven a Szeretetszolgálat mukatársaként vagy képviselőjeként bemutatkozó ember visszaélt a nevünkkel. Legutóbb a Keleti pályaudvarnál menekülteket segítő önkénteseknek ajánlott fel több száz adag melegételt, Kispesten pedig adományokat ígért rászoruló családoknak, illetve jelentkezőket gyűjtött és előleget szedett egy augusztusi gyerektáborra. 

A Baptista Szeretetszolgálat ezúton közli, hogy nincs ilyen nevű munkatársa, illetve arra kér mindenkit, hogy hasonló megkeresések esetén érdeklődjön a Szeretetszolgálat központi számán (06-1-466-5978).

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

Megújult otthonban várjuk a rászoruló, támogatott családokat

Debrecen – Június 25-én, kedden ünnepélyes külsőségek mellett nyitottuk meg a „Kamilla” Családok Átmeneti Otthonának korszerű, új épületét.

Folytatódik a kiváló együttműködés a Magyar Honvédséggel

Ócsa – Negyedik alkalommal rendezte meg nemzetközi, úgynevezett „nem kinetikus képességek” alkalmazásán alapuló gyakorlatát az MH Ludovika Zászlóalj ócsai kiképzőbázisán az MH Civil-katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központ, melynek látogatói napjára a Baptista Szeretetszolgálat is meghívást kapott.

Ügyességi és logikai feladatokkal vártuk a fiatalokat a gyermekfesztiválon

Fót - Az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan idén is ott voltunk a sorrendben hetedik alkalommal megrendezett fóti Országos Nyárköszöntő Gyermekfesztiválon, ahol "hétpróbás" feladatokat állítottunk össze a fiatalok számára. Köszönjük a hozzánk csatlakozott önkéntesek értékes segítségét!

Lap tetejére