“HITTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL”

Újabb kulturális kirándulás lesz

Szerző: Főadmin Bejegyzés: 2017. február 15., szerda 11:49

 

A Baptista Szeretetszolgálat a „Kulturális kirándulás a fővárosban” program keretében huszonkét hátrányos helyzetű gyermeket utaztatott a közelmúltban Salgótarján környékéről Budapestre. A gyermekek és kísérőik a Dunán horgonyzó Maribelle Szállodahajó felajánlásának köszönhetően három napig csodás környezetben szállhattak meg. Színes programot készítettek elő a szervezők, amelynek során meglátogatták többek között a Parlamentet, a Rendőrpalotát, a Fővárosi Nagycirkuszt és a Csodák Palotáját. Három nap után a gyermekek könnyes szemmel búcsúztak vendéglátóiktól, s akadt, aki így fogalmazott: „Ezeket a napokat sosem fogjuk elfelejteni! Még akkor sem, amikor nagyok leszünk.”

A programsorozat következő részeként február 17 és 19 között érkezik Budapestre a második csoport, ugyancsak 22 hátrányos helyzetű gyermek, ezúttal a Benczúr Hotel vendéglátásának köszönhetően. A fiatalok Tiszaszalkáról jönnek.  A tervezett programban szerepel a Rendőrpalota, az Elevenpark, a Parlament, a Duna Palota, a Fővárosi Nagycirkusz és a Csodák Palotájának meglátogatása.

Ha valaki szeretne hozzájárulni a gyermekek öröméhez, programokkal vagy akár egyéb mással, Baricz Dezsőt keresse a 20 8864010-es telefonszámon. A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány számlaszáma: Unicredit 10918001-00000061-69770006. Közlemény: „Kulturális kirándulás”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére